FUTBOL DIVISIÓ D?HONOR JUVENIL

El Lleida encaixa amb el Mallorca una nova derrota

Una acció del partit d’ahir entre Lleida i Mallorca.

Una acció del partit d’ahir entre Lleida i Mallorca.LLEIDA ESPORTIU

El Lleida Juvenil va patir ahir una nova derrota a la Divisió d’Honor. Va perdre a casa per 1-3 amb el Mallorca, en un xoc en el qual els lleidatans van jugar un bon partit, però els va condemnar la falta d’encert davant la porteria rival. El Mallorca, en canvi, va treure un rendiment extraordinari a les seues arribades a la meta local.

Sòlids en defensa i amb bona circulació de pilota, els de Miki Massana van tenir oportunitats per avançar-se en el marcador, però qui va marcar primer va ser el Mallorca quan semblava que s’anava a arribar al descans amb el 0-0 inicial. Gálvez va anotar el 0-1 en el minut 43.

A la segona part el Lleida va saltar al Municipal de Gardeny amb ganes de capgirar el marcador. Així, Armero va firmar l’1-1 en el minut 64. Era el premi a la insistència del Lleida, però no va arribar un segon gol. En canvi, Zamorano va marcar l’1-2 en el minut 70 i Albín va sentenciar amb l’1-3 en el 87.