SEGRE

FUTBOL

El Lleida s’exhibeix davant del Vila-real B

Venç per 3-0 a un rival directe, prolonga la seua ratxa i es confirma com a seriós aspirant al play off

El Lleida s'exhibeix davant del Vila-real B

El Lleida s'exhibeix davant del Vila-real BJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha confirmat aquesta tarda que és un seriós candidat al play off d’ascens a Segunda divisió A. Ha golejat per 3-0 un rival directe, el Vila-real B, amb el que encadena set jornades sense perdre i manté la seua excel·lent ratxa en el Camp d’Esports, on acumula tretze jornades sense perdre, en el millor registre de la història del Lleida Esportiu.

El Lleida ha jugat un dels seus millors partits de la temporada per doblegar un rival que ha tingut també clares ocasions de gol, però l’encert ha estat avui propietat del Lleida.

La primera ocasió clara l’ha tingut el visitant Mújica en el minut 4, però no ha encertat en un mà a mà amb Pau Torres, que ha estat providencial. La jugada clau ha arribat en el minut 26, quan l’árbitre ha xiulat penal per mans d’Andrei. Marc Martínez l’ha transformat per marcar l’1-0.

Xemi ha pogut empliar l’avantatge amb un gran cop de cap en el 32 que ha desviat a córner Fuoli, però el Vila-real B ha pogut empatar amb un altre mà a mà de Mújica amb Pau Torres, saldat de nou a favor del porter del Lleida. I just abans del descans (43) ha arribat el gran gol del partit. Xemi ha marcat el 2-0 amb un potent tret des de fora de l’àrea.

Tot just començar la segona part, de nou Xemi, pitxitxi del Lleida amb 8 gols, ha anotat el 3-0 en aprofitar un perfecte centre de Liberto. El partit ha seguit amb ritme i bones arribades, però el marcador ja no s’ha mogut. Un gran triomf del Lleida que fa un altre pas cap al play off.

tracking