ATLETISME COMPETICIÓ

Medalles per a Lleida en el Campionat de Catalunya

Tres d’or, dos de plata i dos de bronze

Maria March, Aran Badia, Èrika Sellart i Núria Argelich, amb les medalles. A la dreta, Daniel Cogul, campió en llançament de pes.

L’atletisme lleidatà va aconseguir ahir set medalles en els Campionats de Catalunya de Pista Coberta que es van celebrar a Sabadell. Els representants dels clubs Terres de Ponent, AA Xafatolls de Mollerussa i Lleida UA es van penjar tres medalles d’or, dos de plata i unes altres dos de bronze, una per equips.

En la categoria sub-20 l’atleta del Lleida UA David Cogul Guardiola es va proclamar campió de Catalunya en llançament de pes, amb una marca de 16’29. Les altres dos medalles d’or van arribar en la categoria sub-14 i van ser per a les atletes del CA Terres de Ponent Aran Badia i Èrika Sellart. Aran la va aconseguir als 1.000 metres llisos, amb una marca de 3’09, mentre que Èrika es va proclamar campiona en llançament de pes, amb 12.13.

En la categoria sub-20 Núria Montalà, del Xafatolls, es va penjar la medalla de plata en salt d’alçada, amb una marca d’1’63, mentre que en sub-14, l’equip del Terres de Ponent va ser subcampió català en els relleus 4x200. L’equip estava format per Núria Argelich, Èrika Sellart, Avril Grimau i Aran Badia.

Les medalles de bronze van ser per a les atletes del Terres de Ponent Núria Argelich i Maria March. Núria la va aconseguir en la distància dels 60 metres llisos, en la qual va obtenir una marca de 8’27, mentre que Maria es va penjar la medalla als 600 metres llisos, amb una marca d’un minut i 45 segons.

Una altra atleta de l’AA Xafatolls de Mollerussa Ares Marí va finalitzar al lloc 11 en la distància dels 60 metres, amb una marca de 8’17, el seu millor registre personal.

També a Sabadell, avui es disputa el Campionat de Catalunya sub-16 mentre que la pròxima cita ja serà el Campionat de Catalunya de clubs i relleus a l’aire lliure.