HOQUEI OK LLIGA

Nova decepció del Llista

Encadena a la pista del Palafrugell la quarta derrota i s’enfrontarà en el ‘play -off’ previ al Calafell || La competició s’atura ara fins al 4 d’abril

El Llista, ahir en els instants previs a l’inici del partit a Palafrugell.

El Llista, ahir en els instants previs a l’inici del partit a Palafrugell.LLEIDA LLISTA

El Lleida Llista no aixeca el cap i ahir, a la pista del Palafrugell, un equip de la zona de descens, va encadenar la quarta derrota al perdre per 2-1. L’equip d’Albert Folguera va jugar una bona primera meitat, en la qual va disposar de prou ocasions com per obrir buit en el marcador, però de nou la falta d’encert va acabar condemnant-lo a una altra derrota. Els lleidatans no guanyen un partit des del 9 de febrer, quan van vèncer per 3-2 el Taradell i des d’aleshores han sumat 1 dels 15 punts disputats.

El Palafrugell, immers en la lluita per eludir el play-out, va marcar primer. Sergi Canet va fer l’1-0 en el minut 7 i el Llista va tornar a trobar-se a l’escenari que pitjor li prova, amb el marcador en contra. En l’últim minut de la primera part Àlex Joseph va establir l’1-1 amb què es va arribar al descans.

Semblava que el gol podia ser un punt d’inflexió, però el Llista va tornar a demostrar que passa un considerable sot i la segona part va ser encara pitjor que la primera. La falta d’encert va tornar a ser desesperant i el que no va fallar va ser el Palafrugell, que en va tenir prou amb un altre gol per acabar emportant-se els tres punts. De nou Sergi Canet va superar Lluís Tomàs per situar el definitiu 2-1 (33’).

Ara la Lliga s’atura fins al 4 d’abril, quan es jugarà l’última jornada de la fase regular en què el Llista rebrà el Calafell, precisament el seu rival al play-off previ. La disputa de competicions europees, en principi suspeses, la Copa del Rei i la Setmana Santa, són la causa de l’aturada que, sens dubte, anirà bé als lleidatans.