SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Presó preventiva per a Ronaldinho i

Ronaldinho oculta que està emmanillat amb un jersei a les mans.

Ronaldinho oculta que està emmanillat amb un jersei a les mans.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jutge ha decretat presó preventiva per a l’exfutbolista brasiler Ronaldinho Gaúcho i el seu germà Roberto, acusats d’ús de document paraguaià adulterat, va informar ahir la magistrada en roda de premsa a Asunción.

Ronaldinho va passar la nit de divendres al dissabte detingut en una caserna de la policia paraguaiana a la capital d’aquest país.

L’exinternacional brasiler i el seu germà Roberto Gaúcho van ser arrestats divendres en la causa de falsificació de passaports amb què van ingressar al Paraguai, poc després que un jutge elevés el seu cas a la Fiscalia General de l’Estat i aclarís que eren lliures per sortir del país.

L’arrest es va produir en un hotel d’Asunción on es trobaven els germans i el Ministeri Públic va informar que tots dos van ser conduïts a l’Agrupació Especialitzada, una seu policial d’Asunción que també funciona com a presó i acull narcotraficants i polítics implicats en casos de corrupció.

Els germans d’Assis Moreira van arribar al Paraguai per a la presentació d’un projecte benèfic per a nens paraguaians al qual l’exastre del Milan havia de posar la seua imatge, a més del llançament d’un llibre de la seua autoria.

tracking