Bellpuig rugeix amb el millor motocròs català

El circuit urgellenc va ser seu de la tercera cita del Català || Nil Arcarons, del Moto Club Segre, va ser el guanyador en MX Elit

Jorge Zaragoza, segon en MX Elit, volant durant un salt en la jornada d’ahir.

Jorge Zaragoza, segon en MX Elit, volant durant un salt en la jornada d’ahir.JOEL MOLINA

El circuit Montperler de Bellpuig va acollir la tercera cita del Campionat de Catalunya sota l’organització del Moto Club Segre. Nil Arcarons, d’aquest mateix club, va guanyar en MX Elit, seguit de Jorge Zaragoza i Ander Valentin, campió d’Espanya d’elit-MX1 l’any passat.

En MX1 el vencedor va ser David Noya, que es va imposar a Lluís Sanz i Daniel Garralón, mentre que en MX2 Simeó Ubach va acabar davant de Guillem Farrés i de José Antonio Aparicio.

D’altra banda, Soulimani Saad va ser el millor en MX125, seguit de Raúl Sánchez i de Diego Torrijo, mentre que en la categoria MX sub-18 el podi va estar format per Arnau Lledó, Marc Pàmias i Pau Rojas.

Mariona Valero i Georgina Abella van ser els dos pilots que van pujar al podi en la disciplina de MX Femení, i Ramón Brucart, Aleix Díaz i Antoni Torres ho van fer en MX3, mentre que en MX4 van ser Antonio Sacarés, Jordi Pedró i Pere Mas.

Finalment, en la categoria dels grans del campionat, l’MX5, el vencedor va ser Pedro Tragter, seguit de Sergi Lasala i Jordi Redón.

Pròximament el Moto Club Segre serà l’encarregat d’organitzar el campionat d’Espanya d’Elit-MX1, Elit-MX2 i MX125, que tindrà lloc també a Bellpuig els dies 28 i 29 de març.