Derrota del Mollerussa amb polèmica arbitral

El criteri del col·legiat va perjudicar el Mollerussa al llarg de tot el partit || Un Martorell inferior es va beneficiar de dos penals per emportar-se un premi més gran del que es mereixia

Roger Canadell és perseguit per un rival en una de les jugades del partit d’ahir contra el Martorell.JOAN GÓMEZ

Molt poc va necessitar el Martorell per emportar-se els tres punts del camp del Mollerussa en un partit en el qual els locals van ser molt superiors i en què el col·legiat es va erigir en protagonista al mostrar-se excessivament permissiu amb el conjunt visitant i no aplicar el mateix criteri per als homes de Josep Maria Turull (1-2).

El Mollerussa va ser molt superior al Martorell, especialment en una primera part en la qual van gaudir de prou ocasions com per arribar al descans amb avantatge en el marcador. En el minut 6, el meta Toni va evitar l’1-0 de Barón en un bon llançament de falta directa i, al 18, una rematada de cap de Graells a la sortida d’un córner no va veure porteria per escassos centímetres. El mateix Graells va tenir dos ocasions més, però la pilota es resistia a entrar a la porteria de l’equip visitant (32’ i 35’).

En el minut 40, un defensor del Martorell, des de la mateixa línia de gol, va negar el primer gol del partit a Canadell i l’única ocasió visitant en tota la primera part va arribar a l’últim minut per mitjà d’un xut llunyà que Joan Marc va aturar sense problemes.

A la segona part, el Mollerussa va mantenir la seua superioritat davant d’un rival que es va limitar a perdre temps i a esperar la seua ocasió a pilota aturada.

Així es va arribar al moment fatídic del duel, en el qual el col·legiat va assenyalar dos penals per mans en contra dels locals i va expulsar amb roja directa Barón (68’). Totes dos penes màximes van ser transformades per Aguilera (0-2, en els minuts 63 i 68).

Malgrat el dur cop, els de Josep Maria Turull no es van rendir i van retallar distàncies per mitjà d’Ormo (1-2, 74’), però el gol de l’empat no va arribar i el partit va acabar en una immerescuda derrota.

“Demanem respecte per al Mollerussa” L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar molt molest amb l’àrbitre i així ho va recalcar a l’assegurar que “el col·legiat ha sigut el trist protagonista” i lamentar que “ells han fet el triple de faltes i ens hem emportat el triple de targetes”.