El Barça es desperta a temps amb el cuer

Reacció blaugrana a la segona meitat per seguir líder amb un triomf de marge

Cory Higgins penetra a cistella davant de dos jugadors rivals.

Cory Higgins penetra a cistella davant de dos jugadors rivals.EFE/VÍCTOR LERENA

El Barça va patir més del que es preveia per prolongar la bona ratxa i mantenir l’avantatge com a líder de la Lliga ACB davant d’un Estudiantes que, encara que es va oblidar de la condició de cuer i el va exigir fins al final, va acabar sumant una nova derrota fruit dels seus errors a la segona meitat (67-74). Malgrat que no van tenir la millor tarda, els blaugranes van aconseguir sumar el seu tercer triomf en els últims cinc dies. Després d’una primera part per oblidar, van saber arremangar-se a la segona fins a tombar la resistència d’un rival que el va dominar durant 27 minuts però que no en va tenir prou amb la millora des de l’arribada de Javier Zamora la seua banqueta. Després del 35-28 al descans, va aparèixer Mirotic. L’aparició de l’estrella va suposar la pitjor notícia per a un Estudiantes que, amb Arteaga com a únic argument ofensiu, va anar perdent gas a gran velocitat. A base de tirs lliures, el Barça va empatar (58-58) a quatre minuts del final. Allà es va acabar el partit. Els triples de Hanga i Kuric ja no van tenir resposta per part estudiantil i el Barça va acabar emportant-se un triomf complicat davant d’un cuer bregador.