El Pardinyes, més a prop de salvar-se

Encadena sis jornades guanyant

Wendell Davis va ser l’MVP dels lleidatans amb un 20 de valoració.

Wendell Davis va ser l’MVP dels lleidatans amb un 20 de valoració.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Pardinyes continua invicte en la fase per la permanència de LEB Plata a l’aconseguir la tercera victòria al grup A2 i encadenar sis jornades guanyant. Malgrat la victòria, no van estar bé els homes de Gerard Encuentra, que no van poder aprofitar-se del seu habitual encert des de la línia de tres punts, van anotar 10 triples en tot el partit. Això, sumat a la superioritat física del joc interior del conjunt asturià, va provocar que els groc-i-negres patissin fins al final per poder mantenir un avantatge de dos partits amb els seus perseguidors més propers. Cap dels dos equips va ser capaç d’imposar el seu joc i els avantatges anaven canviant de bàndol amb el pas dels minuts. El primer període va acabar 21-21, encara que les sensacions donaven a entendre que era l’equip local el que dominava. En el segon quart, els lleidatans van aconseguir posar una marxa més en els compassos finals del període i amb un parcial de 0-6 a falta d’un minut els d’Encuentra van assolir el màxim avantatge fins al moment, de cinc punts, per arribar al descans 42-44.

A la represa, va tornar a ser el Gijón el que va prendre les regnes del joc i, encara que no va aconseguir capgirar el marcador, va poder empatar el partit (60-60). A l’últim quart, l’Ilerdauto va demostrar tenir els nervis més temperats i va mantenir el control del matx per aconseguir emportar-se la victòria (75-78) abans de jugar el cinquè partit, dijous al Barris Nord (20.30 h), davant del Zornotza basc.