El Tamarit empata amb un menys

L’arlequinat Ars va ser expulsat a la segona part

Un jugador del Tamarit lluita pel control de la pilota.

Un jugador del Tamarit lluita pel control de la pilota.ESTHER RIVERA

El Tamarit va rebre la visita d’un rival de la zona alta, el Cuarte de Huerva, que no va poder emportar-se més que un punt, malgrat que el Tamarit va jugar amb un menys des de l’inici de la segona meitat.

El matx va començar amb un Tamarit molt actiu en atac i ja en el minut 9 hauria pogut posar-se davant amb un lliure directe que no va entrar. La primera meitat no va tenir més història i les poques ocasions creades pels dos equips no van portar perill, per arribar al descans 0-0. Després de la represa, el Tamarit va perdre un dels seus efectius, Ars, que va ser expulsat a l’inici de la segona meitat. Malgrat això, els locals no es van ensorrar i van aconseguir posar-se davant, de penal, en el 69. En els últims minuts, el Cuarte es va trobar amb el gol i va marcar l’1-1 definitiu.