SEGRE

DEPORTES_LUNES

Molo: «El millor encara està per arribar»

El tècnic assegura que el seu equip va neutralitzar “el més perillós del rival”

Xemi, en el moment en què enviava un potent obús per marcar el 2-0.

Xemi, en el moment en què enviava un potent obús per marcar el 2-0.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“No, el millor està encara per arribar.” Així responia Molo la pregunta de SEGRE de si el d’ahir va ser el millor partit de la temporada de l’equip. L’entrenador del Lleida, sense cap indici d’eufòria després de la victòria aconseguida, va assegurar, això sí, que va ser “un partit molt bo”. “Els xavals han entès molt bé el que els hem demanat i hem neutralitzat el més perillós del Vila-real B, les transicions, a més de fer una pressió alta increïble”, va explicar el tècnic, que alhora va lloar el desgast físic dels seus jugadors.

En aquest sentit Molo va destacar que l’equip “ha estat ben posat i jo, des de fora i abans del penal, estava convençut que la cosa anava bé”. Sobre el fet de vèncer un rival directe i, a més, guanyant-li l’average, Molo va dir que “serà tot tan igualat que l’average serà molt important”, però va deixar clar que “ara hi ha un altre partit que serà el més dificil de tots i que cal guanyar” i va aprofitar per recordar que “si aconseguim alguna cosa ens costarà la vida, i vull que la gent ho entengui d’una vegada, i ho dic avui que guanyem perquè quan empatem la gent no em creu”.

Preguntat per la faceta golejadora de Xemi, el d’Almeria va dir alegrar-se’n per ell encara que va dir que “seria injust avui esmentar-ne només un”. Sobre la baixa a última hora de Luso, va dir que “en l’entrenament de dissabte va notar una cosa rara a l’abductor i li vaig demanar que si a l’escalfament no estava al cent per cent que m’ho digués, perquè aquest partit requeria que estiguéssim tots al cent per cent”.

«Ens ha sortit un partit de deu i hem estat superiors, aquest és el camí»Miguel Álvarez:“El Lleida és un dels candidats ferms al ‘play-off” L’entrenador del Vila-real, Miguel Álvarez, va reconèixer que el Lleida “és un dels ferms candidats a ser a dalt”. “Té una plantillassa”, va afirmar. Álvarez va dir, en aquest sentit, que l’experiència dels blaus pot ser clau “en un final de Lliga en què a dalt hi haurà els que menys els tremolin les cames”. Sobre el partit, va dir que “el resultat no reflecteix el que ha estat”. “Hem fet una primera part molt bona i a la segona hem provat de ficar un gol però ha estat el Lleida el que ho ha fet a la primera que ha tingut”, va explicar. “Efectivitat total”, va resumir.

Xemi, en el moment en què enviava un potent obús per marcar el 2-0.

Xemi, en el moment en què enviava un potent obús per marcar el 2-0.JORDI ECHEVARRIA

tracking