L'Espanyol fa un pas enrere amb una derrota de penal a Pamplona

Una acció del partit d’ahir entre Osasuna i Espanyol.

Una acció del partit d’ahir entre Osasuna i Espanyol.EFE

L’Espanyol va fer un pas enrere en les seues aspiracions de salvar la categoria, al perdre ahir per 1-0 en la visita a l’Osasuna. Un gol de penal materialitzat per Roberto Torres en el minut 51 va servir perquè els navarresos s’atansin de forma clara a la salvació, amb 34 punts, a costa d’un Espanyol que va mostrar, de nou, una mala imatge a El Sadar.

L’Espanyol va buscar amb pilotes llargues un Raúl de Tomás que cada vegada que va poder va recollir la pilota per girar ràpidament i trobar en banda un Adrián Embarba que va buscar una vegada i una altra desbordar el costat defensat per Roncaglia. En el minut 51 de partit Víctor Sánchez va cometre un innocent penal per mans a centrada de Torres. Roberto Torres va agafar la pilota per llançar la pena màxima a l’estil Panenka per ficar l’1-0 a l’electrònic i sentenciar l’Espanyol.