SEGRE

ESQUÍ XXVII MARXA PIRINEU

La Marxa més popular

Els lleidatans Sadurní Betriu i Gral Sellés dominen en homes en els 25 i 14 km, respectivament || Les andorranes Vila i Del Río guanyen en dones

Participants en la sortida de la Marxa Pirineu disputada ahir entre les estacions de Lles i Aransa.

Participants en la sortida de la Marxa Pirineu disputada ahir entre les estacions de Lles i Aransa.TOT NÒRDIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carola Vila, del NEC (Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlandia), i el lleidatà Sadurní Betriu, del CEFUC (Club d’Esquí de Fons Alt Urgell-Cerdanya), es van adjudicar el triomf en la prova de 25 quilòmetres de la XXVII Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roure, l’única marxa d’esquí de fons de l’Estat amb sortida en una estació (Lles) i meta en una altra (Aransa), que es va disputar ahir amb una participació de 118 esquiadors.

Darrere de Carola Vila, que va fer un temps d’1 h. 13’25”, es van classificar Marta Cester, del CAEI (Club Aranès d’Espòrts d’Iuèrn) amb 1 h. 17’49”, i Anna Serra, del CENA (Club d’Esquí Nòrdic l’Arp), que va marcar un crono d’1 h. 27’03”.

Per equips va vèncer El Paller de Cal Janet a l’única prova estatal que uneix dos estacions, Lles i Aransa

En categoria masculina, després de Sadurní Betriu, que va fer un temps d’1 h. 08’57’’, es van classificar Guillem Torné, del NEC amb 1 h. 13’43”, i Xavi Cadena, del CENA amb 1 h. 16’41”.

Pel que fa a la distància de 14 quilòmetres, en categoria femenina es va imposar Gina del Río, del NEC andorrà, amb un temps de 48’42”86, seguida de la seua companya de club Ona Lorenzo, que va parar el crono en 48’49”07, mentre que la tercera plaça va ser per a la lleidatana Marta Moreno, del CAEI, que va entrar a meta amb un registre de 50’10”00.

En categoria masculina, la distància curta la va dominar el lleidatà Gral Sellés, del Club Esquí Bellver, que va fer un temps de 40’51”53, en un podi íntegrament local amb MarcAlonso, del CEFUC segon amb 41’39”43, i Bernat Sellés, del Club Esquí Bellver, tercer amb un registre de 43’12”43.

La prova, que té també un caràcter popular, va tenir una classificació familiar per equips en la distància de 14 km en la qual es va imposar El Paller de Cal Janet. Els components de l’equip guanyador van ser Jofre Puig Valenzuela, Joana Puig Valenzuela, Frederic Puig Magriñà, Jan Carbó, Bernat Daunis i Laia Valenzuela Morraja. Segon va ser l’equip Melsió Pallerola i tercer, el dels Visa Auqué.

Participants en la sortida de la Marxa Pirineu disputada ahir entre les estacions de Lles i Aransa.

Participants en la sortida de la Marxa Pirineu disputada ahir entre les estacions de Lles i Aransa.TOT NÒRDIC

tracking