Naufragi del Madrid

Cau al Benito Villamarín amb un gol de Tello en el minut 82 i dóna el liderat al Barça || Els de Zidane van jugar un mal partit i no van poder frenar el Betis

Benzema mostra el seu abatiment al consumar-se la derrota madridista a l’estadi bètic.EUROPA PRESS

El Reial Madrid va sucumbir (2-1) al Benito Villamarín i va permetre al Barça recuperar de nou el liderat aquesta jornada. Va ser un mal partit dels de Zidane, que van quedar sentenciats amb el gol de l’exblaugrana Tello a vuit minuts per al final.

A la primera part, els blancs no van mossegar i, a cinc minuts del descans, es va emportar el primer cop. En un córner, amb els locals reclamant dos penals, va aparèixer Sidnei per caçar la pilota solta i posar-la a l’escaire. Assaboria un bon botí el Betis de cara al segon temps quan el mateix central bètic va fer penal sobre Marcelo que va convertir Benzema (1-1). El cop no es va deixar notar, tanmateix, en els de Rubi, que van tornar millor després del descans.

El Betis va créixer en la pressió i va ofegar els blancs. Joaquín va tenir la més clara, en una en la qual, després de regatejar Courtois, no va saber definir. La desimboltura bètica va aguantar 20 minuts, el que va tardar el Madrid a recompondre’s. Zidane va ficar pólvora i va obligar el Betis a guardar més l’esquena, però sense poder impedir que continués intentant-ho. Guardado la va tenir i, en una altra mala gestió al darrere dels blancs, una pilota rifada per Benzema a la qual va haver de sortir Ramos va permetre a Tello anar-se’n sol per fer el 2-1. Al Madrid li van entrar les presses llavors, amb Ramos afegit a l’atac i amb una successió de pilotes a l’olla, però el resultat ja no va canviar.