ELS DETALLS

L'Alcarràs cau golejat al camp d'un rival directe per eludir el descens, el Sant Ildefons

L’Alcarràs cau golejat al camp d’un rival directe per eludir el descens, el Sant Ildefons || Els homes de Marc Vigil van anar de més a menys

Un jugador de l’Alcarràs protegeix la pilota davant la pressió d’un defensor del Sant Ildefons.ÁREA 11

L’Alcarràs va deixar escapar un dels seus últims trens per continuar lluitant per la permanència al caure amb estrèpit en la visita al camp d’un altre conjunt de la zona baixa de la taula, el Sant Ildefons (4-1).

Des de l’arrancada del partit, els locals van prendre el comandament i no van tardar a plasmar-ho al marcador quan, als dos minuts de joc, un potent xut llunyà de Christian va entrar per l’escaire (1-0). Un inesperat contratemps per als homes de Marc Vigil, que van haver de remar, a partir de llavors, a contracorrent. El conjunt del Segrià va buscar reaccionar amb rapidesa, però els seus intents ofensius per posar en perill la porteria defensada per Samuel van topar constantment en els primers compassos del matx amb una sòlida defensa local que no donava cap opció.

El Sant Ildefons hauria pogut ampliar el seu compte golejador en el minut 24 per mitjà de Jarabo, però el meta Adrià ho va evitar amb una bona intervenció.

Tanmateix, va ser l’Alcarràs el que va aconseguir marcar el gol de l’empat gràcies a una acció a pilota aturada finalitzada amb èxit per Traguany (1-1, 28).

Poc va durar l’alegria als homes de Marc Vigil ja que, tan sols deu minuts més tard, Pozzo va aconseguir tornar l’avantatge als locals en una gran acció d’atac. Amb el resultat de 2-1 es va arribar al final de la primera part.

Després del descans, s’esperava a un Alcarràs més batallador, però el Sant Ildefons es va encarregar d’enterrar aviat les il·lusions del seu rival amb dos gols més. El primer va arribar als dos minuts de la represa per mitjà de Karim (3-1) i, sense temps per rearmar-se, els lleidatans van encaixar el quart i últim del partit, obra de Pozzo, que va firmar així un doblet (4-1, 50). Malgrat que encara quedava prou temps com per intentar aconseguir una cosa positiva per part de l’Alcarràs, el matx va entrar en una nova fase en què el conjunt del Baix Llobregat hauria pogut fer molts més gols davant d’un conjunt que va abaixar els braços i es va mostrar preocupantment incapaç de donar resposta al millor joc i a l’efectivitat golejadora d’un Sant Ildefons molt superior.

La situació es va posar encara més negra per a l’Alcarràs quan, a deu minuts per a la conclusió del partit, el col·legiat va ensenyar la segona groga a Genís. Malgrat això, el marcador ja no es va moure fins al xiulet final de l’encontre.

Després d’aquesta dolorosa derrota, l’Alcarràs se situa com a penúltim classificat del Grup II de Primera Catalana amb tan sols 16 punts en el seu haver i es veu superat per un Sant Ildefons que suma 18 punts.

“Ens ha faltat intensitat per competir” L’entrenador de l’Alcarràs, Marc Vigil, va admetre al finalitzar el matx que “la realitat és que ells han sortit amb moltes més ganes de guanyar el partit que nosaltres” i va afegir que “ens ha faltat intensitat per competir, no hem estat gaire encertats i, a més, l’àrbitre no ha sigut imparcial”.