HANDBOL COPA DEL REI

El Barça conquereix la Copa del Rei al superar amb claredat el Benidorm

El Barça conquereix la Copa del Rei al superar amb claredat el Benidorm || Víctor Tomàs i Raúl Entrerríos obtenen una altra corona abans de retirar-se

Els jugadors del Barça celebren el títol de Copa després de derrotar a Madrid el Benidorm.EFE/DAVID FERNÁNDEZ

El Barça va complir els pronòstics i va sumar el seu vint-i-quatrè títol de campió de Copa, el setè de manera consecutiva, a l’imposar-se ahir per 40-25 al Benidorm, en una final que va servir de comiat de torneig coper per a dos icones de l’handbol estatal, Raúl Entrerríos i Víctor Tomàs.

Els blaugranes van deixar el duel encarrilat abans del descans, al qual van arribar amb 9 gols de marge

Si els alacantins van somiar en algun moment amb poder plantar cara al conjunt blaugrana, els de Xavi Pascual es van encarregar ràpidament de despertar-los del seu somni amb el 14-7. El Benidorm amb prou feines va poder oposar resistència amb els gols de Parker, cosa que va propiciar que l’avantatge no deixés de créixer fins a arribar els 9 gols de diferència (21-12) a la conclusió del primer temps. Renda que no va apaivagar la voracitat del Barcelona, que es va disparar fins als tretze gols (29-16). Però ni així se’ls va esborrar el somriure de la cara als jugadors del Benidorm, que ja havien guanyat la seua final particular, al plantar-se, en el seu debut en una Copa del Rei, en l’últim partit del torneig. Fernando Latorre va premiar l’esforç dels jugadors donant minuts als menys habituals. Jugadors com Roberto Rodríguez i Mario Dorado, que va deixar més que interessants detalls en la seua primera participació en una Copa. Un torneig de què es va acomiadar, igual que Entrerríos, el capità blaugrana Víctor Tomàs, que amb el triomf aconseguit ahir es va convertir en el jugador més premiat de la competició amb 11 títols, set de seguits.