SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

El Borges és l'equip amb més punts, més gols a favor i menys en contra dels 107 conjunts de Segona Catalana

El Borges és l’equip amb més punts, més gols a favor i menys en contra dels 107 conjunts de Segona Catalana || Va embalat cap a l’ascens

La plantilla del Borges celebra el triomf per golejada de diumenge al Palau d’Anglesola.

La plantilla del Borges celebra el triomf per golejada de diumenge al Palau d’Anglesola.FC BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Borges va embalat cap a l’ascens, la qual cosa representaria el seu retorn a Primera Catalana l’any següent d’haver descendit. L’equip que entrena Manel Cazorla és, estadístiques en mà, el millor dels sis grups de Segona Catalana.

Després de golejar diumenge el Palau d’Anglesola per 5-0, el conjunt de les Garrigues és el líder amb més punts aconseguits de tots els grups de Segona Catalana (62) i també el que té un avantatge de més diferència de punts sobre el segon classificat (12).

En les últimes nou jornades ha marcat 27 gols sense encaixar-ne cap i a casa no ha cedit ni un punt

En vint-i-tres jornades, el Borges només ha perdut dos partits i n’ha empatat un altre, però on més s’aprecia l’aclaparadora superioritat en una categoria en què també són els descendits Balaguer i Lleida B és al seu feu, on ha guanyat els tretze partits que hi ha jugat.

A nivell golejador, l’equip de les Garrigues és el que en suma més (66 gols) dels 107 conjunts que integren els sis grups de Segona Catalana i també el menys golejat (13). En les últimes nou jornades, el Borges ha marcat 27 gols sense encaixar-ne cap. És a dir, acumula 810 minuts mantenint la porteria a zero en la qual s’alternen els porters Monseny i Xammar. L’última diana que va rebre el Borges es va produir el 14 de desembre a Alpicat al minut 90, que els va suposar l’única derrota de tota la temporada (2-1).

El tècnic Manel Cazorla, que ha aconseguit fer un equip gairebé imbatible practicant un joc vistós i atractiu, destaca en aquest sentit que “el més important al marge de la classificació és el molt que treballa aquest equip. Som fidels a una idea i hem de picar pedra en cada partit. Sembla fàcil, però no ho és. Els rivals ens esperen i si cometem qualsevol error o badada podem encaixar un gol. Tinc una sort immensa de comptar amb aquests jugadors i aquests ajudants al cos tècnic”.

L’entrenador, natural de Valls, reconeix que “volem aconseguir l’ascens al més aviat possible, però falten molts punts per jugar-se i els rivals a aquestes altures, fins i tot els de la zona baixa, són més difícils”.

tracking