SEGRE

BÀSQUET LEB OR

La permanència del Força Lleida passa pel Barris Nord

Jugarà com a local amb quatre dels rivals directes, a més de visitar el cuer

Miki Feliu durant el partit de divendres contra el Valladolid.

Miki Feliu durant el partit de divendres contra el Valladolid.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barris Nord tindrà un paper decisiu en la lluita per la permanència a la LEB Or de l’ICG Força Lleida, ja que fins a final de temporada el conjunt de Gustavo Aranzana s’enfrontarà com a local a quatre dels seus rivals directes, a més de jugar a la pista del cuer de la Lliga.

Després de superar en l’última jornada el líder Valladolid, el Força Lleida visita divendres el Càceres, un equip que té gairebé assegurada la presència als play-offs d’ascens, i el pròxim compromís al Barris Nord serà amb un dels rivals per la permanència, un Granada amb el mateix balanç de triomfs (9). Aquest serà el primer duel decisiu, previst per al divendres 20, abans de visitar el dimecres 25 el Gipuzkoa, immers en la lluita per l’ascens directe a la Lliga ACB.

El següent matx serà el diumenge 29 al Barris Nord contra l’Osca, que també compta ara amb 9 victòries, i el primer duel de l’abril, el dia 4, serà a la pista del cuer, un Marín amb només 4 triomfs.

El Força Lleida obrirà les últimes cinc jornades rebent el 9 d’abril el Real Canoe, un altre dels equips en descens amb només una victòria més que el cuer. Després arribaran tres duels seguits contra equips de la zona de play-off (Melilla, Palma i Breogán), amb un únic duel al Barris Nord, davant dels balears el 24 d’abril. En l’última jornada, si encara queden coses per decidir, l’ICG Lleida tindrà com a rival l’Ourense, immers en la lluita per la permanència després de cinc derrotes consecutives. Aquest últim duel està previst per al 5 de maig.

L’equip d’Aranzana afrontarà aquest repte sent el cinquè pitjor equip com a local, ja que al Barris Nord han acumulat 6 victòries en 12 partits.

tracking