SEGRE

POLIESPORTIU ACTIVITATS

Campus d'estiu de l'àrbitre Estrada per potenciar emocions en els nens

Felip Ortiz, Xavier Estrada i Xavi Ortiz.

Felip Ortiz, Xavier Estrada i Xavi Ortiz.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’àrbitre internacional lleidatà Xavier Estrada Fernández i els exfutbolistes Felip i Xavi Ortiz han posat en marxa un campus d’estiu pioner a Lleida basat en activitats multiesportives, a més del futbol, i a potenciar les capacitats psíquiques, cognitives i emocionals dels participants.

El campus, dirigit a nens, nenes i joves d’entre quatre i disset anys, constarà de cinc torns des del 29 de juny fins al 31 de juliol. Aprendre fent esport, créixer en tots els àmbits i, sobretot, passar-s’ho bé. Aquest és el triple objectiu amb el qual naix el campus d’estiu Live Sport Emotions.

Segons va assenyalar Estrada, que a més d’àrbitre és psicòleg, “la intenció és ajudar aquests nens a saber pensar i decidir de la forma correcta mentre es diverteixen fent esport. I també que aprenguin a gestionar l’estrès, els nervis, la relació amb els companys o els àrbitres, i els moments d’alegria i les frustracions”.

Per portar-ho a terme, Estrada aplicarà la neurociència, que “ajuda a mantenir la concentració per aprendre”.

Una altra de les novetats és que es vol involucrar els pares i cada divendres (coincidirà amb l’últim dia de cada torn) se’ls donarà una explicació del que han fet els fills.

tracking