SEGRE

ESPORTS

El Reial Madrid de futbol i bàsquet, en quarantena pel positiu d'un jugador per coronavirus

Els jugadors de la primera plantilla del Reial Madrid de futbol i bàsquet s’han posat en quarantena pel positiu d’un jugador de la secció de bàsquet pel coronavirus i han abandonat la Ciutat Esportiva de Valdebebas, segons va anunciar aquest dijous el club

Els jugadors del Reial Madrid, capcots a l’encaixar el segon gol del Vila-real.

Els jugadors del Reial Madrid, capcots a l’encaixar el segon gol del Vila-real.EFE / DOMENECH CASTELLÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors de la primera plantilla del Reial Madrid de futbol i bàsquet s’han posat en quarantena pel positiu d’un jugador de la secció de bàsquet pel coronavirus i han abandonat la Ciutat Esportiva de Valdebebas, segons va anunciar aquest dijous el club blanc en un comunicat.

"El Reial Madrid CF comunica que un jugador del nostre primer equip de bàsquet ha donat positiu després de les proves realitzades de coronavirus COVID-19. Des d’aquest moment s’ha efectuat la recomanació de romandre en quarantena tant al primer equip de bàsquet com al primer equip de futbol, ja que les dos plantilles comparteixen instal·lacions en la Ciudad Real Madrid," va indicar en la nota.

Així mateix, el Reial Madrid ha decidit tancar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Valdebebas i ha recomanat també que romangui en quarantena tot el personal del club que presta els seus serveis a la instal·lació.

Per això, els partits que estaven previstos per a aquest dijous i aquest divendres, corresponents a l’Eurolliga de bàsquet i LaLiga Santander, contra l’Estrella Roja i l'Eibar, respectivament, "no es disputaran".

L’equip de futbol ha cancel·lat l’entrenament d’aquest dijous al matí en el que anava a preparar el partit de LaLiga Santander d’aquest divendres contra l’Eibar en el Santiago Bernabéu, a causa que comparteix el gimnàs amb la plantilla de bàsquet.

Amb la declaració de la quarantena del Reial Madrid, l’equip blanc no podrà disputar el partit contra l’Eibar de LaLiga Santander ni el de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Manchester City, el proper 17 de març. Tampoc el de l’Eurolliga, competició que ja va anunciar la seua suspensió pel coronavirus.

tracking