SEGRE

LaLiga suspèn "almenys les 2 pròximes jornades" de Primera i Segona

Samuel Umtiti durant la sessió d’entrenament del Barça.

Samuel Umtiti durant la sessió d’entrenament del Barça.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga ha comunicat aquest dijous la suspensió, "almenys durant les dos pròximes jornades", de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank, a causa del coronavirus que han provocat la quarantena al Reial Madrid i "possibles positius en altres clubs". "Davant de les circumstàncies conegudes aquest matí, referides a la quarantena establerta al Reial Madrid i els possibles positius eixugadors d’altres clubs, LaLiga considera que es donen ja les circumstàncies perquè se segueixi amb la següent fase del protocol d’actuació contra el COVID- 19", va apuntar la patronal en un comuniqueu.

Per aquesta raó, i seguint "les mesures establertes al Reial Decret 664/1997 de 12 de maig", l’organisme que presideix Javier Tebas ha acordat "la suspensió, almenys, de les dos pròximes jornades". "L’esmentada decisió serà reavaluada després de l’acabament de les quarantenes decretades en els clubs afectats i d’altres possibles situacions que poguessin donar-se", va afegir.

"LaLiga, com a organitzadora de la competició, ha procedit a comunicar-ho a la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), Consell Superior d’Esports (CSD) i els clubs," va sentenciar LaLiga, que ja havia decretat que aquestes dos pròximes jornades en els dos campionats professionals es juguessin a porta tancada pel coronavirus.

tracking