SEGRE

CORONAVIRUS

Tots els partits de Champions i Lliga Europa de la propera setmana, ajornats

La UEFA ha anunciat aquest divendres l’ajornament de tots els partits de la Lliga de Campions i de la Lliga Europa de la propera setmana, inclòs el FC Barcelona-Nàpols, a causa de la propagació del virus Covid-19

La plantilla del Liverpool, en el moment d’aixecar la sisena Champions, després de vèncer el Tottenham ahir al Wanda Metropolitano.

La plantilla del Liverpool, en el moment d’aixecar la sisena Champions, després de vèncer el Tottenham ahir al Wanda Metropolitano.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UEFA ha anunciat aquest divendres l’ajornament de tots els partits de la Lliga de Campions i de la Lliga Europa de la propera setmana, inclòs el FC Barcelona-Nàpols, a causa de la propagació del virus Covid-19.

"Arran de l’evolució de la propagació del COVID-19 a Europa i de les decisions preses pels diferents governs, tots els partits de competicions de clubs de la UEFA programats per a la propera setmana s’han ajornat", va confirmar l’ens europeu del futbol.

Això decisió avarca els partits restants de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, el Bayern-Chelsea i el Barça-Nàpols, programats per al 18 de març de 2020 ja que prèviament ja s’havia ajornat els partits de dimarts, Juventus-Lyon i Manchester City-Real Madrid, per la quarantena en la 'Vecchia Signora' i el conjunt madridista.

També s’ajornen tots els partits de tornada dels vuitens de final de la Lliga Europa, programats per al 19 de març de 2020, entre ells el Roma-Sevilla i el Getafe-Inter, les anades del qual ja no es van disputar, i tots els partits dels quarts de final de la UEFA Youth League, previstos per al 17 i 18 de març de 2020.

"Les posteriors decisions sobre la celebració d’aquests partits es comunicaran al seu degut moment. Com conseqüència d’aquests ajornaments, els sortejos dels quarts de final de la 'Champions' i la Lliga Europa, previstos per a aquest 20 de març, també s’han ajornat", va detallar la UEFA.

Igualment, dimarts vinent tindrà lloc per videoconferència la reunió convocada per la UEFA al costat dels representants de les seues 55 federacions membre, l’Associació Europea de Clubs, les Lligues Europees i d’un representant de FIFPro, per debatre sobre la resposta del futbol europeu a aquest brot, inclosa la possible suspensió de l’Eurocopa d’aquest estiu.

tracking