SEGRE

DEPORTES

“L'aturada afavoreix Márquez i Honda”

Dall’Igna, director general de Ducati, lamenta la suspensió

Marc i Àlex Márquez, confinats aquests dies a casa, a Cervera.

Marc i Àlex Márquez, confinats aquests dies a casa, a Cervera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gigi Dall’Igna, director general del departament de carreres de Ducati, va assegurar en una entrevista a Sky Italia que l’aturada del Mundial de MotoGP pel coronavirus “afavorirà Marc Márquez” i fàbriques com “Honda o Aprilia”. “Després de les últimes proves estava segur que Qatar ens aniria bé, després de veure Dovizioso en la simulació de cursa amb pneumàtics utilitzats, en conjunt amb Petrucci, havia sortit bé. En resum, hauria volgut fer la carrera de Qatar, perquè podríem haver-ho fet molt bé. Crec que Marc Márquez se’n beneficiarà, perquè ell va ser el que més va haver de recuperar-se físicament. Amb aquests mesos de preparació addicional estarà més preparat”, va indicar.

A més, considera que Honda tindrà ara una oportunitat de millorar moltes àrees en les quals va tenir problemes als tests de pretemporada. “L’aturada deixa espai per a alguns fabricants, que havien tingut problemes en termes de rendiment i fiabilitat, hi haurà temps per intervenir. Em refereixo a Honda amb seguretat, però també a Aprilia”, va dir.

“Amb aquests mesos de preparació addicional, Marc estarà més preparat”, assegura Dall’Igna

En aquest sentit, va comentar que està provant de millorar la Ducati a través del teletreball i es va mostrar confiat que aquest any serà emocionant i que almenys es podran córrer les tretze carreres necessàries perquè el certamen de MotoGP sigui vàlid. En aquest sentit, Dall’Igna vol començar al més aviat possible i en les condicions que siguin: “En aquests casos, hem d’agafar el mal menor i les carreres a porta tancada ho són, segons la meua opinió. No serà el mateix, però estem en una emergència: benvingudes les carreres a porta tancada per tenir una carrera condensada però divertida.”

tracking