SEGRE

DEPORTES

De l'elit a classes a la xarxa

El lleidatà Jaume Miró, que entrena professionals, aprofita l’aturada per alliçonar ‘online’ tot aquell qui ho desitgi || Entrevista a Aleix Febas gràcies al Bordeta

Òscar Canadell durant una classe que imparteix ‘online’.

Òscar Canadell durant una classe que imparteix ‘online’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El preparador físic lleidatà Jaume Miró, que entrena esportistes professionals com la xinesa Yafan Wang (número 79 del rànquing WTA i que ha arribat a ser al Top-50) i ha dirigit pilots de F1 com el mexicà Alfonso Celis, ha aprofitat la suspensió de les competicions per fer classes online a qualsevol que es connecti al seu canal de Youtube o al seu compte d’Instagram. “Era una cosa que fa temps que preparava i com que veig gent a les xarxes, tant amb formació com sense, donant lliçons de preparació física, doncs vaig pensar que podria traslladar la meua experiència en alt rendiment a qualsevol persona. Són entrenaments d’exigència mitjana i molt bàsics que cadascú pot adaptar al seu ritme. Són classes d’uns quaranta minuts”, explica Miró, llicenciat d’Inefc i amb un màster de rendiment esportiu, tecnificació i alt nivell que va completar amb estudis a Finlàndia. En vista de l’èxit està decidit a continuar l’experiència més enllà de la durada del coronavirus. “Proposo exercicis que estan sent molt seguits fins i tot per gent d’altres països”, destaca satisfet.

De l’elit a l’altre costat de la xarxa hi ha també l’experiència que va compartir ahir el tècnic de l’infantil del Bordeta i jugador del Mollerussa, Òscar Canadell, que va entrevistar telemàticament el futbolista lleidatà del Mallorca Aleix Febas a través de les preguntes que prèviament li havien transmès jugadors i tècnics. Gairebé mil visites va tenir el canal d’Instagram del Bordeta i 150 persones van seguir la retransmissió. És part de les sessions online que Canadell va iniciar dilluns, entre les 18.30 i les 19.00 hores, i continuaran en el mateix horari els dimecres i divendres. “Són exercicis”, diu, “per a jugadors, pares i famílies amb l’exigència que cadascú vulgui”.

Òscar Canadell durant una classe que imparteix ‘online’.

Òscar Canadell durant una classe que imparteix ‘online’.SEGRE

Òscar Canadell durant una classe que imparteix ‘online’.

Òscar Canadell durant una classe que imparteix ‘online’.SEGRE

tracking