SEGRE

DEPORTES

Guardiola i Messi donen un milió cada un per combatre el coronavirus

El jugador destina una part a l’Argentina

Quatre anys sense Cruyff  - Ahir, en el quart aniversari de la seua mort i malgrat estar l’atenció posada en el coronavirus, se’l va recordar, en especial el lleidatà Bojan, amb qui apareix a la foto.

Quatre anys sense Cruyff - Ahir, en el quart aniversari de la seua mort i malgrat estar l’atenció posada en el coronavirus, se’l va recordar, en especial el lleidatà Bojan, amb qui apareix a la foto.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, i el crac argentí del FC Barcelona, Leo Messi, han donat un milió d’euros cadascun per ajudar a combatre el coronavirus. Guardiola va donar ahir aquesta quantitat a la Fundació Àngel Soler Daniel per a l’adquisició i l’aprovisionament de material sanitari davant l’emergència de la pandèmia del Covid-19.

La campanya de donacions, impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i gestionada a través de la fundació, tenia 33.000 euros recaptats fins al moment, va informar el col·legi en un comunicat.

A més de recaptar per a la compra de material, la campanya també és “per poder finançar la producció alternativa (a través de la impressió 3D) de respiradors artificials i altres elements de protecció per al personal sanitari”.

Per la seua part, Leo Messi donarà aquest milió d’euros que anirà en part a l’Hospital Clínic de Barcelona i també per a un centre mèdic del seu país, l’Argentina. “Leo Messi fa una donació per a la lluita contra la #Covid19 al #Cínic. Moltes gràcies Leo, pel teu compromís i el teu suport.” Amb aquesta frase va anunciar el compte oficial de l’Hospital Clínic de Barcelona que el capità blaugrana ha entregat una important quantitat de diners per lluitar contra la pandèmia.

Per la seua part, el Barça va reiterar l’oferiment a la Generalitat de totes les instal·lacions i el material mèdic del club per si fos necessari.

tracking