SEGRE

DEPORTES

Ajuts de 4 milions per a Segona B i Tercera divisió

Luis Rubiales anuncia un altre crèdit de 500 per a clubs de Primera i Segona A

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, durant la seua videoconferència.

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, durant la seua videoconferència.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, va oferir ahir la seua ajuda a LaLiga per “buscar finançament” per a aquells clubs professionals que “hagin de tenir problemes” durant aquesta aturada de l’activitat pel coronavirus a través d’una línia de crèdit preferencial, d’un mínim de 500 milions, i va anunciar igualment que per al futbol no professional disposaran d’una subvenció de quatre milions d’euros dels mateixos fons federatius.

“Els clubs de Segona B i Tercera, de Primera, Segona i de Segona B de futbol sala masculí i de les dos primeres categories del futbol sala femení disposaran d’una línia de subvenció de fins a quatre milions d’euros, en funció de la seua massa salarial. És un crèdit que posa l’RFEF a cost zero i de fons propis”, va explicar Rubiales en una videoconferència amb els mitjans després de reunir-se amb les Federacions Territorials, a les quals va reiterar la intenció que concloguin totes les lligues.

Els diners serien per avalar crèdits que podrien demanar federacions, clubs o autònoms del sector

Luis Rubiales va aprofitar l’ocasió per “estendre la mà” a LaLiga, els clubs de la qual podrien estar estudiant la possibilitat de realitzar ERTO per tal de pal·liar les pèrdues, i va afegir que ha estat treballant “amb alguna entitat financera” en aquest sentit.

El president de LaLiga, Javier Tebas, va agrair l’“oferiment” de l’RFEF per ajudar en la recerca de finançament amb “la garantia dels drets de la televisió”, però va aclarir que és “impossible”, a l’anar en contra de la normativa que regular la venda dels esmentats drets.

El CSD anuncia 20.000 milions per al sector esportiu Les empreses i treballadors autònoms del sector esportiu podran beneficiar-se de la línia d’avals de fins a 20.000 milions d’euros que ha aprovat el Govern espanyol per fer front a l’impacte econòmic i social provocat per la pandèmia del coronavirus, segons va informar el Consell Superior d’Esports (CSD).

tracking