SEGRE

DEPORTES

El Lleides i el Suzuki Grau col·laboren per combatre el coronavirus

Recaptant fons i entregant ulleres de moto

Una sanitària de l’Arnau, amb les ulleres donades per l’SGC.

Una sanitària de l’Arnau, amb les ulleres donades per l’SGC.FIRMA DE FOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos dels principals clubs motociclistes de la província, el Lleides i el Suzuki Grau Racing, han emprès sengles accions solidàries per ajudar a combatre la pandèmia del coronavirus, uns aportant diners i d’altres material de protecció.

El Lleides, formació que es dedica especialment a la modalitat del freestyle, ha llançat una línia exclusiva de samarretes per lluitar contra l’escassetat de material sanitari per recaptar fons. De l’import que s’aconsegueixi amb la venda de samarretes (al preu de 19,90 euros al web de l’equip), un 20 per cent anirà destinat a un col·legi de metges encara per determinar. La samarreta, de color negre, té estampada la llegenda Fuck the Virus i a la part del darrere, en petit, “La malaltia no mor a trets”.

El Lleides donarà el 20% del que recapti amb la venda de samarretes per a la lluita contra el coronavirus

Antonio Navas, general manager del Lleides, explica que “hem estat treballant en el disseny en els últims dies i ens vam posar ràpidament en contacte amb els nostres habituals proveïdors de producte amb la intenció de poder començar les vendes al més aviat possible. Tant jo com els meus companys d’equip creiem que hem arribat a una situació caòtica i, en molts casos, evitable, ja que com podeu llegir a la part del darrere de la samarreta, La malaltia no mor a trets i creiem que tots els governs haurien de començar a pensar a invertir més en salut i investigació que no pas en material bèl·lic”.

El Suzuki Grau Racing, per la seua part, ha fet entrega de les ulleres que els seus pilots de supermoto utilitzen en la competició a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova perquè els seus sanitaris puguin protegir-se. “Va ser una iniciativa del mundialista José Antonio Butrón que ens va semblar molt bona idea i que la resta de membres de l’estructura no vam dubtar a secundar”, va assenyalar Àngel Grau, team manager de l’equip.

tracking