SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

L'AEM, a prop de tancar la renovació de Roger Lamesa

El club lleidatà aposta per la continuïtat del seu projecte la temporada vinent

El tècnic de l’AEM, Roger Lamesa, després d’un partit d’aquesta temporada.

El tècnic de l’AEM, Roger Lamesa, després d’un partit d’aquesta temporada.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El confinament i el cessament de l’activitat esportiva per la pandèmia del coronavirus ha interromput la històrica temporada de l’AEM a Segona divisió. El club, no obstant, no ha cessat la seua activitat i, sense saber quin desenllaç tindrà l’actual campanya, té ja la mirada posada en la pròxima, que ha començat a preparar ja als despatxos. En aquest sentit, la seua intenció és tancar com més aviat millor la continuïtat de l’entrenador, Roger Lamesa. Fonts properes al tècnic, que acaba contracte al juny, donen per feta la renovació de Lamesa per una temporada més i totes dos parts tenen molt avançades les negociacions.

En cas de confirmar-se la continuïtat a la banqueta, Lamesa i el seu staff tècnic complirien la tercera temporada al capdavant de l’equip del Secà liderant un projecte històric. En la primera temporada, l’AEM va aconseguir l’ascens a la nova Segona divisió i en l’actual ha estat la revelació de la Lliga i ha flirtejat amb l’ascens a la Lliga Iberdrola durant tota la temporada quan l’objectiu plantejat pel club era la permanència.

La renovació del tècnic és el primer pas del club blau per armar el tercer capítol del projecte. A partir d’allà, la intenció serà ampliar el contracte de les futbolistes. Segons ha pogut saber SEGRE, l’AEM també aposta per la continuïtat del grup actual, encara que és conscient que és molt possible que hi hagi alguna baixa atès el bon rendiment d’aquesta temporada.

Ara mateix l’equip blau compta amb 19 efectius a la seua plantilla: les porteres Noèlia Garcia i Laura Martí, les defenses Cris Beltran, Jani Rodríguez, Iris Aixalà, Vesela Ivanova, Hisui Haza i Nàdia Dopico, les centrecampistes Júlia Miró, Patri Teixidó, Meri Solà, Inés Faddi, Paula Barreira i Jordina Rovira, i les davanteres Pixu, Natàlia Fernández, Andrea Gómez, Ona Baradad i Anna Oriach Uri, que s’està recuperant de la fractura al peroné que va patir el passat 9 de febrer en el partit davant de l’Sporting i que la va portar al quiròfan.

Al club també ja estudien noms de possibles incorporacions per a la nova temporada, tot i que impera la prudència per saber, en primer lloc, què passarà amb l’actual temporada.

tracking