SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Márquez, Rossi i Viñales disputaran una carrera virtual

Aquest diumenge, promoció d’un videojoc

Marc Márquez, en una imatge d’arxiu amb la seua Honda.

Marc Márquez, en una imatge d’arxiu amb la seua Honda.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pilots de la talla de l’actual campió de MotoGP, el lleidatà Marc Márquez, Valentino Rossi, Maverick Viñales, Fabio Quartararo o Àlex Rins tornaran aviat a l’acció, amb el Mundial de MotoGP i la resta d’esports paralitzats per la pandèmia de coronavirus, mitjançant una carrera virtual en línia amb el videojoc oficial del campionat programada per a aquest diumenge, dia 29.

“Per a la majoria, MotoGP és més que un esport, és una passió. I és per això que MotoGP ho està posant tot a l’abast dels aficionats per provar d’afegir una mica de sol a una vida diària difícil, començant, però no acabant, amb una Carrera Virtual”, expliquen els organitzadors del Mundial.

El circuit triat és el de Mugello, al qual faran sis voltes i es retransmetrà en diverses plataformes

Així, assenyalen que aviat “alguns dels noms més importants de l’esport, des de Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) i el seu company d’equip Maverick Viñales fins a Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT), Alex Rins (Team Suzuki Ecstar) i l’actual campió, Marc Márquez (Repsol Honda Team), tornaran a l’acció, però aquesta vegada en línia jugant al videojoc oficial MotoGP del desenvolupador Milestone”.

La pista per a aquesta cursa virtual serà el circuit italià del Mugello, amb sis voltes al voltant de la versió digital de la pista.

Abans hi haurà una sessió de classificació de cinc minuts que decidirà la graella. Tot serà transmès a les 15.00 CET (17.00 GMT) del 29 de març a motogp.com, esport.motogp.com i algunes emissores de televisió, així com a través de plataformes de mitjans socials com YouTube (a través dels canals MotoGP i MotoGP eSport), MotoGP™ eSport Twitter, Instagram i Facebook. A més, el contingut de pagament passa a ser gratuït.

tracking