SEGRE

INSTAL·LACIONS OBRES

Inversió de 570.000 € a les Borges

Per a la construcció d’un nou camp de futbol 7 i uns vestidors || Estarien enllestits per al 2021

Aquest és l’antic camp de terra on s’ubicarà el nou de futbol 7.

Aquest és l’antic camp de terra on s’ubicarà el nou de futbol 7.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de les Borges Blanques invertirà una mica més de mig milió d’euros en la construcció d’un nou camp de futbol 7 amb gespa artificial i uns vestidors, a fi de donar resposta a la gran demanda que té la localitat amb el futbol base. El consistori, que confia a aconseguir finançament institucional per sufragar l’operació, tant estatal com autonòmica, confia que les instal·lacions estiguin operatives entre finals d’aquest any i principis del que ve, si bé l’alcalde, Enric Mir, és conscient que “la situació que vivim actualment amb la pandèmia del coronavirus pot alterar tots els terminis previstos”, va afirmar.

El camp de futbol 7 es construirà sobre el que ja existeix de terra, annex a l’actual de futbol 11 i a les piscines municipals, que des de fa una dècada no s’utilitza.

El mur de contenció costarà 160.000 euros, el camp 160.000 més i els vestidors, 250.000

Atès que el terreny es troba en un nivell inferior, s’ha projectat inicialment la construcció d’un mur de contenció per consolidar el terreny, la licitació del qual ja s’ha aprovat per un import total de 160.998,05 euros, després que no s’hi presentessin al·legacions.

Quan aquesta obra estigui aixecada, es procedirà a la construcció del camp de futbol 7, que té un pressupost superior als 160.000 euros i serà també de gespa artificial com el de futbol 11.

Totes dos execucions s’espera que estiguin llestes per a finals d’aquest any, mentre que l’edifici de vestidors, amb un pressupost estimat d’uns 250.000 euros, s’ha ajornat per a principis del 2021.

Enric Mir reconeix que aquestes instal·lacions es feien “necessàries” atès el volum de practicants.

“Hi ha una necessitat d’espai evident perquè el camp de futbol 11 ha quedat petit. Ja fa anys que des de l’escola se’ns ha demanat ampliar les instal·lacions i intentarem cobrir aquesta necessitat”, va afirmar l’alcalde, que espera comptar amb finançament extern.

“Inicialment tirarem amb fons propis, per això hem previst les obres en dos anualitats, el 2020 i el 2021, encara que ens acollirem a unes línies d’ajuts tant de l’Estat com del Consell Català de l’Esport perquè la inversió és molt important”, va apuntar en aquest sentit l’alcalde.

Aquest és l’antic camp de terra on s’ubicarà el nou de futbol 7.

Aquest és l’antic camp de terra on s’ubicarà el nou de futbol 7.

tracking