SEGRE

DEPORTES

Nadal i Gasol uneixen l'esport espanyol per recaptar onze milions

Per ajudar 1.350.000 persones contra el virus

Rafa Nadal i Pau Gasol confien en la solidaritat dels esportistes per combatre el coronavirus.

Rafa Nadal i Pau Gasol confien en la solidaritat dels esportistes per combatre el coronavirus.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenista Rafael Nadal i el basquetbolista Pau Gasol van iniciar ahir la campanya Creu Roja Respon per unir tots els esportistes espanyols, amb l’objectiu de recaptar onze milions d’euros i ajudar fins a 1.350.000 persones en la lluita contra la pandèmia del coronavirus. Nadal i Gasol han anunciat la iniciativa a través de sengles missatges a les xarxes socials, en els quals tots dos expressen la confiança a “unir tot l’esport espanyol”, en uns moments “durs, tristos i difícilment explicables”, segons reconeix el tenista mallorquí.

Nadal admet al missatge que està patint “l’impacte de la pandèmia que a tots ens ha canviat la vida”. “Sincerament, fa uns dies que sóc a casa pensant de quina manera puc ajudar, aportar el meu gra de sorra en aquesta situació que és totalment nova per a tothom. Després de donar-li moltes voltes he arribat a la conclusió que vosaltres, tot el poble espanyol, mai heu fallat als esportistes. Som els que som en gran part gràcies al vostre suport i és el moment en què els esportistes no podem fallar.” El guanyador de dinou títols de Grand Slam afirma que va trucar al seu “amic Pau” per iniciar una campanya solidària. “Ell també pensava el mateix i que era el moment de començar aquesta iniciativa. Confiem que tot l’esport espanyol s’hi uneixi”, remarcava Rafa Nadal al seu missatge.

“Volem aconseguir la nostra millor victòria”, assegura el pivot, que va acceptar el repte de Nadal

Gasol, per la seua part, assenyala en el seu missatge que el món s’enfronta “a una situació sense precedents”. “En una mesura o una altra tots estem patint les conseqüències d’aquesta terrible pandèmia, però sobretot, aquells, que esteu en primera línia, els professionals sanitaris que esteu per cuidar les persones que han contret el virus i esteu totalment desbordats, i en molts casos, sense mitjans per poder fer-ho. Volem aconseguir la nostra millor victòria”, explica Gasol.

tracking