SEGRE

DEPORTES

Retallades a la Juventus, l'NBA i el ciclisme

L’equip italià, inclòs Cristiano, accepta abaixar-se el sou durant quatre mesos, els ciclistes del Lotto també redueixen el seu salari i els alts executius de l’NBA ho fan un 20%

Els jugadors de la Juventus han acceptat la rebaixa salarial del club.

Els jugadors de la Juventus han acceptat la rebaixa salarial del club.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Juventus va confirmar ahir haver assolit un acord amb la plantilla per a la reducció salarial en els propers quatre mesos, fins al final de la present temporada, una mesura que estalviarà al campió italià entorn dels 90 milions d’euros. “La Juventus comunica que, a causa de l’emergència sanitària mundial que impedeix l’acompliment de l’activitat esportiva, ha arribat a un acord amb els jugadors i l’entrenador del primer equip en relació amb la seua remuneració per a la resta de la temporada actual”, va informar el club bianconero.

L’acord preveu –segons va explicar l’entitat– la reducció dels salaris dels pagaments corresponents a març, abril, maig i juny del 2020. “En les properes setmanes es finalitzaran els acords individuals amb els membres, segons ho exigeixin les reglamentacions vigents”, va afegir la Juventus.

En el cas del portuguès Cristiano Ronaldo, que va donar l’ok al capità Giorgio Chiellini en les negociacions amb el club, rebaixarà el seu sou en 3,8 milions d’euros, segons va explicar el diari Tuttosport. És a dir, l’exjugador del Reial Madrid passarà a cobrar 27 milions en lloc dels 31 que té firmats per temporada. D’aquesta forma, la Juventus segueix l’exemple d’altres grans clubs europeus com el Bayern Munich i el Borussia Dortmund, que també van rebaixar els sous i molts d’altres tenen previst fer-ho.

Els problemes econòmics com a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus també estan afectant el ciclisme i els primers a posar l’espatlla han estat els integrants de l’equip Lotto Soudal, que han decidit per unanimitat abaixar-se els sous. A l’NBA, el comissionat Adam Silver i altres grans executius de la Lliga s’han retallat el sou un 20 per cent.

tracking