SEGRE

DEPORTES

Neymar es disculpa per divertir-se amb amics

Els va invitar a passar la quarantena al Brasil

Neymar, amb el seu fill, el seu preparador físic i uns amics a la foto que va posar a Instagram.

Neymar, amb el seu fill, el seu preparador físic i uns amics a la foto que va posar a Instagram.(@NEYMARJR)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del PSG i ex del FC Barcelona Neymar va haver de donar explicacions –a través de l’agència que el representa– arran de la polèmica provocada per unes fotos al seu perfil d’Instagram en què se’l veu divertint-se en companyia d’amics.

Si ja va resultar discutit el fet que el davanter brasiler es desplacés cap al seu país quan ja havien començat les ordres de confinament en França, ara la polèmica entorn del jugador del PSG ha arribat a un nivell més elevat. “Aquestes persones van viatjar amb ell des de París i van acceptar l’oferiment de Neymar de passar la quarantena junts a casa seua, a Mangaratiba”, va explicar l’agència del jugador. Entre les persones confinades amb el futbolista, a més del seu fill Davi Lucca, hi ha el seu preparador físic, Ricardo Rosa; el seu fotògraf de confiança, Gil Cebola, i alguns amics.

“Neymar continua fent el seu treball diari, de prevenció de lesions i manteniment de forma física, i espera de manera ansiosa la fi d’aquest trist moment de la humanitat i la tornada a l’activitat professional”, diu el comunicat.

tracking