SEGRE

DEPORTES

El World Padel de Lleida, al juliol o el 2021

Són les dos possibilitats que contemplen la Paeria i els organitzadors per al torneig previst a Lleida entre el 8 i el 14 de juny || Les activitats paral·leles d’aquest mes ja estan cancel·lades

Medallistes de la UdL en un campionat de Catalunya universitari.

Medallistes de la UdL en un campionat de Catalunya universitari.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El World Padel Tour, el circuit professional de pàdel de referència a nivell mundial que reuneix els millors jugadors i jugadores del rànquing i que s’havia de disputar a Lleida entre el 8 i el 14 de juny, podria ajornar-se a l’última setmana de juliol i, si persisteix la crisi sanitària pel coronavirus, ja es pensaria en l’edició del 2021. Aquestes són ara mateix les dos possibilitats que estudien Paeria i organitzadors, encara que de moment no està suspès en les dates fixades inicialment.

Ja s’han cancel·lat els tornejos de Vigo (previst al març) i Alacant (previst aquest mes), mentre que el d’Oviedo, previst al maig, ha traslladat les dates a la primera quinzena d’agost. El següent torneig del calendari que falta per definir és el de Lleida. El regidor d’esports Sergio González va reconèixer que “en les converses que duem a terme amb l’organització hem contemplat traslladar el torneig a finals de juliol. Si no poguéssim en aquestes dates ja seria difícil d’encaixar-lo després de l’estiu i caldria pensar en el 2021. Però de moment no hi ha res decidit”, va assenyalar.

Les proves de Vigo i Alacant d’aquest circuit estan suspeses, i la d’Oviedo s’ajorna a l’agost

Val a recordar que la presentació del torneig, que estava prevista per al març, ja va ser cancel·lada, així com també les activitats paral·leles d’aquest mes d’abril.

El torneig arriba a través d’All Play Sport, empresa promotora i organitzadora d’esdeveniments esportius establerta a Barcelona, i ja es va oferir a Lleida l’any passat però no hi va haver acord. Ara s’ha firmat per dos anys, més dos de prorrogables.

Es tracta d’un esdeveniment multiseu la fase final del qual es disputarà al pavelló Barris Nord i en una segona seu que podria ser al costat de la Seu Vella o la Llotja. Els partits de la fase prèvia es repartiran entre diversos clubs privats de la ciutat.

Un esdeveniment de 120.000 € que paguen Paeria, Diputació i Generalitat

El cànon que ha hagut de pagar la capital del Segrià per acollir aquest esdeveniment és de 120.000 euros que finançaran a parts iguals Paeria, Diputació i Generalitat abonant cada institució 40.000 euros.

Medallistes de la UdL en un campionat de Catalunya universitari.

Medallistes de la UdL en un campionat de Catalunya universitari.SEGRE

Medallistes de la UdL en un campionat de Catalunya universitari.

Medallistes de la UdL en un campionat de Catalunya universitari.SEGRE

tracking