SEGRE

DEPORTES

Aranzana: “La LEB Or haurà de cancel·lar-se”

El tècnic del Força Lleida assenyala que hi ha “raons de pes” per no reprendre-la

Gustavo Aranzana durant l’últim partit de l’ICG Força Lleida, el 6 de març contra el Valladolid.

Gustavo Aranzana durant l’últim partit de l’ICG Força Lleida, el 6 de març contra el Valladolid.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana, tècnic de l’ICG Força Lleida, té clar que reprendre la temporada a la LEB Or serà molt complicat i que l’única sortida és la cancel·lació. “La viabilitat de la LEB Or és difícil. Ens agradaria que es reprengués, però no hi ha prou teixit econòmic per tornar o ajornar-la fins a l’estiu. Els equips s’han destruït, les plantilles s’han trencat, hauríem de tornar a organitzar tot, reobrir el mercat i portar jugadors amb molts dels països amb fronteres tancades. Quedaria tot descompensat. Per més que ens pesi, la Lliga està a punt de cancel·lar-se, però són la federació i el CSD els que han de prendre la decisió”, va assenyalar a Lleida Televisió.

“A tots ens agradaria jugar, però crec que ha de cancel·lar-se. És injust, però hi ha raons de pes i de salut per no reprendre-la o jugar a porta tancada o allargar-la”, va afegir. Pel que fa a la decisió de la federació, Aranzana va expñlicar que “anirem a rebuf del que digui la Lliga ACB. Es tracta de competicions diferents. Encara que ells puguin acabar-la, no crec que s’apliqui el mateix criteri a la LEB Or. Les circumstàncies són tan diferents que per a nosaltres serà inviable, però tampoc crec que la Lliga ACB pugui seguir, és la meua opinió. El que sí que ens aniria bé és que la federació prengués una decisió aviat, perquè això ens ajudaria a tots els clubs i els professionals a preparar la temporada vinent”, va afegir el tècnic de l’ICG Lleida, que és a Valladolid amb la seua família, “aprofitant el temps que no teníem durant la temporada”.

El Sedis Bàsquet cedeix material mèdic del club al SEM El Sedis Bàsquet ha volgut aportar el seu gra de sorra a la lluita contra la pandèmia amb la cessió de material mèdic del club al Sistema d’Emergències Mèdiques de Catalunya. Es tracta d’una donació de material respiratori i altres elements mèdics com una botella d’oxigen de cinc litres, un pulsioxímetre, cànules de Guedel, un Ambu, mascaretes laríngies, Silkospray, mascaretes de silicona, una màscara d’oxigen, tubs connectors d’oxigen, un fonendoscopi, un tensímetre digital, sets de sutura estèril i un mesurador del flux espiratori o Peak-flow. Aquesta cessió de material ha estat coordinada pels serveis mèdics del club, encapçalats pel doctor Enric Santos.

tracking