SEGRE

DEPORTES

El Barça preveu fraccionar els abonaments o ajornar-los

Estudia fórmules per ajudar els socis amb seient que s’han vist colpejats per la crisi

La grada d’animació del FC Barcelona durant el partit de Champions contra el Dortmund.

La grada d’animació del FC Barcelona durant el partit de Champions contra el Dortmund.JAVIER BORREGO / AFP7

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça treballa perquè la crisi no afecti els seus abonats i, en aquest sentit, el club blaugrana, conscient de la situació social, estudia les mesures a prendre per ajudar els seus socis amb el pagament del seient, ja sigui ajornant-lo o amb fraccionaments.

L’entitat creu que cal preveure amb temps la possibilitat que part dels socis, colpejats per la difícil situació econòmica generada, no pugui assumir el cost de l’abonament, el pagament del qual s’acostuma a realitzar el mes de juliol, segons va informar La Vanguardia.

El president Bartomeu va deixar clar aquesta setmana que “no volem perdre cap soci per la crisi”

Cal diferenciar entre la quota del carnet de soci, de cobrament anual el mes de gener (185 euros costa el dels adults) i del passi de temporada, supletori i obligat, que tenen uns 80.000 abonats, corresponents al mateix nombre de seients el ventall de preus dels qualsoscil·la entre els 150 i els 1.250 euros a l’any en funció de la localitat. Aquests 80.000 socis tenen dret a veure partits de Copa, Lliga i Champions sense un altre desemborsament addicional.

Aquesta mateixa setmana, el president Josep Maria Bartomeu va concedir una entrevista a diversos mitjans de comunicació esportius i en el cas de L’Esportiu, el mandatari blaugrana va assegurar que “quan arribi el moment que els socis hagin de pagar el seu abonament, si alguns tenen problemes per la crisi els facilitarem les coses”. Bartomeu afegia que “podem arribar a pactes per ajornar el pagament però no volem perdre cap abonat per la crisi”.

El Barcelona ja acostuma a dispensar, a través de la seua atenció al soci, exempció o tracte especial davant de casos eventuals en els quals, per situacions personals, l’abonat no pot fer-se càrrec de l’import.

tracking