SEGRE

DEPORTES

Moren Radomir Antic i la mare de Pep Guardiola

El serbi era l’únic tècnic que va entrenar el Barcelona, el Reial Madrid i l’Atlètic

Guardiola, amb la seua mare, Dolors Sala, en imatge d’arxiu.

Guardiola, amb la seua mare, Dolors Sala, en imatge d’arxiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El serbi Radomir Antic, exentrenador entre altres del FC Barcelona, el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, va morir ahir a Madrid als 71 anys, segons va informar l’Atlètic de Madrid a través d’un comunicat oficial. També va morir ahir la mare de l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, Dolors Sala Carrió, als 82 anys, a causa del brot de coronavirus, segons va confirmar el club citizen en un comunicat.

“La família del Manchester City lamentem haver de comunicar la mort de la senyora Dolors Sala Carrió, mare de Pep Guardiola, a l’edat de 82 anys, a causa del coronavirus”, va apuntar el club anglès. També el Bayern de Munic, club que va entrenar Guardiola abans de recalar a Manchester li va transmetre les condolences: “Estimat Pep, tot el FC Bayern està de dol amb tu i la teua família”, li va dirigir el club bavarès. “Des del FC Barcelona lamentem la pèrdua de Dolors Sala, en aquests moments tan difícils, i ens afegim a les mostra de condol, especialment per a Pep Guardiola, familiars i amics. Descansi en pau”, va escriure l’entitat blaugrana.

Quant a Radomir Antic, és l’únic tècnic que va entrenar el FC Barcelona, Reial Madrid i Atlètic de Madrid, encara que també va ser tècnic del Saragossa, l’Oviedo i el Celta, a més de seleccionador del seu país al Mundial del 2010.

Va acabar la seua carrera a les banquetes amb la direcció de dos equip xinesos: el Shandong Luneng i el Hebei Zhongji. Al conèixer-se la seua defunció, van ser nombrosos els clubs i les persones vinculades al futbol que van mostrar les seues condolences.

El FC Barcelona va fer públic un comunicat: “Avui ens ha deixat Radomir Antic, que va ser entrenador del FC Barcelona el 2003. El barcelonisme està de dol per la pèrdua d’un home molt estimat en el món del futbol. Descansi en pau.” La televisió del club li va dedicar ahir un programa especial en la seua memòria.

tracking