SEGRE

DEPORTES

Subhasta benèfica d'Hermoso contra el Covid-19

D’un cavall, i la meitat dels ingressos anirà per a l’hospital Arnau || Divendres, amb un preu de sortida de 3.000 € i licitacions de 500

Albert Hermoso, ahir amb el cavall Atento, a les instal·lacions d’Els Serrats d’Os de Balaguer.

Albert Hermoso, ahir amb el cavall Atento, a les instal·lacions d’Els Serrats d’Os de Balaguer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El genet lleidatà Albert Hermoso s’ha sumat a la lluita d’esportistes, tant populars com anònims, per combatre la pandèmia del Covid-19, i aquest divendres ha organitzat una subhasta benèfica per recaptar fons que aniran destinats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

El genet d’Os de Balaguer, que va ser olímpic als Jocs de Rio de Janeiro 2016, subhastarà un cavall al compte d’Instagram (@albert_hermoso), a partir de les 20.00 hores, que ell mateix moderarà, al preu de sortida de 3.000 euros, molt per sota del seu valor de mercat (oscil·la entre 8.000 i 15.000 euros), i donarà el 50 per cent dels ingressos al centre hospitalari lleidatà, amb el qual ja ha contactat.

“Cal agrair la tasca que fan els que són a primera línia lluitant contra el virus”

El genet internacional i olímpic de Concurs Complet d’Equitació ha anunciat aquesta peculiar iniciativa al seu compte de Twitter amb un vídeo a YouTube en el qual explica la iniciativa, i destaca que es tracta d’“un moment excepcional, en el qual tots estem patint les conseqüències d’aquesta crisi, però als que realment hem d’agrair la tasca que estan fent és als que són a primera línia lluitant contra el virus”, amb referència al personal mèdic.

“He llegit que molts esportistes han donat diners per lluitar contra el coronavirus, com Messi, Guardiola i molts d’altres, i jo també volia ajudar en la causa, però òbviament no podia fer-ho de la mateixa manera que ells. Hi he estat pensant i se m’ha ocorregut organitzar una subhasta d’un cavall de la nostra quadra per aconseguir fons per a l’Arnau de Vilanova i els seus sanitaris, que sempre ens han ajudat i cuidat quan ens hem fet mal entrenant-nos o competint, i que en aquests moments estan lluitant a primera línia”, va assenyalar.

El cavall que se subhastarà, a un preu de sortida de 3.000 euros i licitacions de cinc-cents euros, és Atento, un poltre de raça angloàrab de quatre anys, ideal per a la competició o la reproducció. Propietat des de fa tres anys d’Els Serrats Cavalls d’Esport, Atento és fill d’Ismail i Quimera, que comparteix pare amb Quilate, el cavall amb què competeix Hermoso en els grans esdeveniments de concurs complet.

El genet de Balaguer destaca que és un exemplar que està fent els seus primers passos en la competició i que, per a qui el compri, “serà una bona adquisició amb la qual escriurà una bonica història solidària”.

tracking