SEGRE

Creen el primer torneig d'esports electrònics a Lleida

Gamesports Lleida realitzarà una competició de FIFA 20 entre tots els equips de futbol amateur de la província

Creen el primer torneig d'esports electrònics a Lleida

Creen el primer torneig d'esports electrònics a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aprofitant el confinament, un grup de joves de la província de Lleida ha creat Gamesports Lleida, una iniciativa per promocionar els esports electrònics i alhora els equips territori lleidatà. La primera acció serà l’ESTorneig de Confinament-Fifa20, un torneig de futbol online a partir del joc Fifa20. Diversos equips de la província ja s’han inscrit, entre ells el CF. Mollerussa, CF.Balaguer, C.F. Tremp, C.F.J. Mollerussa, S.E. AEM, C.F. Pardinyes, U.E. Alpicat, entre altres.

El sorteig i format serà a l’estil Champions League (amb una lligueta i posteriors fases eliminatòries). Està previst que la lligueta es disputi a partir del 16 d’abril i les fases eliminatorias i la final entre el 26 d’abril al 2 de maig.

A més, els partits es narraran i retransmetran en directe a partir de narradors lleidatans i convidats especials. Les plataformes de retransmissió serán Twitch, Facebook Gaming i Youtube Gaming. Per això, s’ha fet una crida per que estudiants de comunicació i periodisme de la Universitat de Lleida (UdL) i altres centres educatius de la comarca puguin participar-hi.

Dossier del torneig en PDF

 
tracking