SEGRE

DEPORTES

El mètode Márquez

El campió lleidatà explica les rutines durant el confinament || Fer exercici, tasques de casa, jugar a la Play o veure ‘La casa de papel’, les seues ocupacions

Jugar a la PlayStation i fer exercici, dos de les ocupacions dels Márquez durant el confinament.

Jugar a la PlayStation i fer exercici, dos de les ocupacions dels Márquez durant el confinament.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez va explicar ahir en una piulada quina és la seua rutina diària durant el confinament per la pandèmia del coronavirus. “Un dels mètodes que estic utilitzant per passar aquesta quarantena és intentar tenir una rutina, encara que no hi hagi hores al dia. Intentar tenir un despertador, una hora per fer exercici, una altra per fer alguna tasca a casa, per jugar a la Play, per menjar, per intentar tenir un mètode, una rutina, ja que d’aquesta manera segueixes un ordre i a mi personalment m’ajuda i m’agrada”, explicava al tuit.

A l’hora d’asseure’s davant el televisor, els germans Márquez comparteixen sèrie, La casa de papel, la seua preferida. El vuit vegades campió del món segueix la sèrie de Netflix encara que no amb la mateixa intensitat que el seu germà, ja que si bé ell va per la tercera temporada, l’Àlex ja ha començat la quarta. Els videojocs són una altra de les passions que comparteixen. Com no podia ser d’altra manera, el Marc té un simulador de Fórmula 1 i també la PlayStation, en la qual per molt estrany que sembli s’entrena amb l’última versió del joc de MotoGP, en el qual reconeix que no és tan campió com en la vida real. De fet, en les dos primeres carreres virtuals que s’han disputat ha acabat cinquè i quart, mentre que el seu germà va guanyar la primera a Mugello i va ser tercer al Red Bull Ring. Els dos també juguen en línia al joc de guerra Call of Duty i amb el FIFA de futbol, si bé l’Àlex acostuma a ser el rival més directe, ja que els dos solen coincidir al davant de la consola a l’habitatge que comparteixen.

Exercici, neteja i WhatsApp. Per aquest ordre es podria establir la resta de prioritats dels dos campions durant aquests moments de confinament, i segons expliquen, els seus períodes d’entrenament els divideixen en dos parts, un de càrdio i l’altre amb exercicis per mantenir la forma física. Tampoc no desdenyen el temps restant a ocupar-se de les típiques tasques de la llar com la neteja o treure a passejar els gossos de raça Tekkel que tenen, Stich i Shira, encara que també aprofiten els seus minuts de lleure per mantenir-se comunicats amb els seus amics i amb el seu equip per mitjà de la famosa aplicació de converses en línia de WhatsApp.

Jugar a la PlayStation i fer exercici, dos de les ocupacions dels Márquez durant el confinament.

Jugar a la PlayStation i fer exercici, dos de les ocupacions dels Márquez durant el confinament.SEGRE

tracking