SEGRE

DEPORTES

El velòdrom de Lleida, cada vegada pitjor

L’estat d’alarma pel Covid-19 passa factura a la deteriorada instal·lació, que segueix sense solució || La tanca prevista es va posar en un altre recinte municipal

Velòdrom cada vegada pitjor

Velòdrom cada vegada pitjorITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El confinament està passant factura en instal·lacions, com el velòdrom de Lleida, que es troba abandonat a la seua sort sense tenir encara una solució. El fet que els ciclistes usuaris del recinte no puguin anar ara a entrenar-s’hi per la forçosa reclusió a casa ha fet que el deteriorament encara sigui pitjor, amb excrements de gos i fins i tot xeringues a la pista. “Això s’hauria pogut evitar posant la tanca al recinte tal com estava previst l’any passat fins que es trobés una solució definitiva”, lamenta l’entrenador Ramon Simó.

Simó es refereix al fet que sota l’anterior govern municipal s’havia pressupostat, després de molts anys de reivindicacions, condicionar la pista i posar tanques al recinte per uns 50.000 euros. Tanmateix, només es va adjudicar al juliol la tanca per 12.500 euros. El mes de setembre passat hi va haver una reunió entre el regidor d’Esports, Sergio González, acompanyat per l’arquitecte municipal, Carles Sàez; el responsable del gimnàs Ekke, Pep Castarlenas; el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve; i el mateix Ramon Simó, en què es va prendre la decisió de replantejar el projecte. “El que menys entenc és que la tanca que havia d’anar per al velòdrom s’ha col·locat en una altra instal·lació municipal. Som un esport que ha tingut un doble medallista olímpic (Sergi Escobar) i molts campions d’Espanya i de Catalunya. Fins fa pocs anys, encara que la pista no estava en bones condicions, vam poder organitzar tres Campionats de Catalunya en categories alevina i infantil consecutius i en tots vam obtenir podis”, es desespera Ramon Simó. El regidor Sergio González ha assegurat a aquest diari en diverses ocasions que “estem intentant trobar una solució per al velòdrom perquè volem donar més activitat a la instal·lació”. “Només paraules i no fets”, diu Simó.

Velòdrom cada vegada pitjor

Velòdrom cada vegada pitjorITMAR FABREGAT

tracking