SEGRE

DEPORTES

Naix la #Confinakids, dirigida als nens

Nova iniciativa solidària d’Iter5 per córrer des de casa, que tindrà lloc el diumenge dia 26, i amb l’objectiu de recaptar fons per a les beques menjador de Càritas Lleida

L’atleta Xavi Thai, assessor de la jornada, s’entrena a casa.

L’atleta Xavi Thai, assessor de la jornada, s’entrena a casa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nens i nenes seran els protagonistes d’una nova proposta que combina l’aspecte lúdic, l’esportiu i el solidari i que organitza Iter5 amb el suport de l’assessor esportiu Xavi Thai. Es tracta d’una iniciativa denominada #Confinakids i que tindrà lloc diumenge que ve, dia 26. La jornada tindrà un caràcter cent per cent solidari, ja que tots els diners que es recullin es destinaran a les beques menjador de Càritas Diocesana de Lleida. Aquesta jornada pren el relleu a l’exitosa #ConFinaRun, que es va celebrar el dia 5. Aquest repte va consistir a córrer sense sortir de casa i va servir per recaptar 18.780 euros, que es van destinar a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), en investigació contra el coronavirus.

Ara el protagonisme passa als més petits de la casa, un sector de la població que pateix especialment amb el confinament i als quals ara, des d’Iter5, es vol oferir l’oportunitat de fer esport d’una manera lúdica i complementada amb altres activitats. I tot plegat, sense oblidar el vessant solidari, especialment en uns moments en què la crisi sanitària incideix en els sectors més desfavorits, la qual cosa ha provocat un augment de la demanda de les beques menjador que gestiona Càritas.

Aquesta jornada va dirigida a nens i nenes de fins a setze anys i els participants podran optar entre diferents modalitats de cursa, corrent la distància que desitgin sobre una cinta, a la terrassa, al balcó de casa o d’una manera més lúdica saltant amb els dos peus junts, a peu coix, sostenint amb la boca una cullera i un ou o per parelles. Qualsevol opció és vàlida ja que es tracta de fer exercici, passar-s’ho bé i contribuir en una causa solidària.

Les inscripcions es poden fer amb una aportació voluntària al web d’Iter5 (https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1476). Els que hi aportin cinc euros o més rebran una bossa del corredor amb diferents obsequis.

tracking