SEGRE

DEPORTES

El Força Lleida seguirà a LEB Or a l'anul·lar-se els descensos

La federació i els clubs ho van acordar a la reunió telemàtica d’ahir

El president del Força Lleida, Félix González, durant la reunió telemàtica d’ahir amb la FEB.

El president del Força Lleida, Félix González, durant la reunió telemàtica d’ahir amb la FEB.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Bàsquet i els divuit clubs que formen la LEB Or van acordar ahir que no hi hagi descensos aquesta temporada, una decisió que permetrà al Força Lleida, que abans de l’aturada de lliga per culpa del coronavirus lluitava per la salvació, mantenir una temporada més la categoria. “És un acord positiu per a nosaltres perquè, si bé estàvem en una bona dinàmica i havíem derrotat el líder, mai se sap el que hauria passat en cas de reprendre’s la Lliga. La veritat és que hi teníem poc a guanyar i molt a perdre”, va reconèixer el president del club lleidatà, Félix González, després de la reunió telemàtica que va mantenir amb la resta de clubs de la Lliga i representants de la FEB.

En aquest partit també es va avançar en la fórmula per definir els dos ascensos previstos a la Lliga ACB. En aquest sentit, la federació emetrà la setmana que ve una resolució, que comunicarà prèviament als clubs de LEB Or, en la qual es determinarà el procediment per decidir quins dos equips són els que obtenen les places d’ascens a la màxima categoria, que podria ser amb una fase final en una única seu.

Així mateix, es fixarà la data límit, que podria ser el dia 31 de maig com l’ACB, per decretar quan es disputa aquest play-off, i el límit per finalitzar la temporada, que podria ser el 10 de juliol.

tracking