SEGRE

DEPORTES

Aranzana: “Reprendre la Lliga hauria estat una bogeria”

El tècnic del Força Lleida aplaudeix la decisió d’anul·lar els descensos a LEB Or

Aranzana segueix en contacte amb el bàsquet des de casa.

Aranzana segueix en contacte amb el bàsquet des de casa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana, tècnic de l’ICG Força Lleida, es va mostrar ahir satisfet per l’acord a què dijous van arribar clubs i federació per anul·lar els descensos, la qual cosa manté l’equip un any més a la LEB Or, encara que defensa que es van guanyar aquest dret a la pista. “Estic satisfet per mantenir la categoria, perquè és l’objectiu que perseguíem, però també ho estic perquè quan s’ha pres aquesta decisió no estàvem en posicions de descens, per la qual cosa ho hem aconseguit esportivament i això dóna més valor”, va apuntar.

El tècnic, que segueix confinat al seu domicili de Valladolid, és de l’opinió que qualsevol altra decisió hauria estat errònia. “Quedaven deu jornades i reprendre la Lliga hauria estat una bogeria, ja no només per a nosaltres, sinó per a tots els equips, ja que faltaven jugadors i no els podíem recuperar. Hauria estat desvirtuar la competició”, va assenyalar.

Aranzana va qualificar de molt positiu els poc més de tres mesos que ha estat al capdavant de l’equip, encara que va recordar que quan va arribar “tenia més fe en la salvació jo que l’entorn”, i va afegir: “La clau va ser canviar la negativitat que tenien els jugadors. Ho vaig dir des d’un inici, veia un equip trist, confós, al qual li faltava rigor de joc i no tenia les coses clares, encara que treballava molt bé i estava unit.”

Pel que fa a la seua continuïtat, el tècnic val·lisoletà no es tanca cap porta, encara que reconeix que “la directiva és la que ha de valorar la feina que s’ha fet i la que ha de plantejar coses. Jo vaig apostar per venir i la directiva possiblement no ho va fer inicialment per Gustavo Aranzana, però les circumstàncies em van portar a Lleida. Encara que he de dir que l’experiència ha estat perfecta i he estat molt feliç, ara s’obre un altre escenari i és la directiva la que ha de fer el pas”.

Respecte a l’inici de la pròxima temporada, supeditada a l’evolució de la pandèmia del Covid-19, Aranzana ho té clar: “La Lliga ha d’arrancar com sigui, no sé si al setembre o a l’octubre. Si ho fa al gener, ja ens podem anar oblidant del nostre bàsquet”, va assegurar, i va augurar molts canvis. “Està clar que tot canviarà per garantir un mínim de seguretat de no contagiar-nos, però és una cosa que es pot fer. La vida canviarà i ens hi hem d’acostumar”, va assenyalar.

tracking