SEGRE

DEPORTES

VÍDEO | L'esport lleidatà, unit en la lluita contra el coronavirus

Esportistes, clubs i directius graven el vídeo ‘#graciesperguanyaraquestpartit’

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la participació de 42 clubs o associacions, 25 directius i directives i una quarantena d’esportistes, l’esport lleidatà s’ha unit en l’edició d’un vídeo que, amb el lema #graciesperguanyaraquestpartit, vol donar les gràcies a totes les persones que, des de diferents àmbits, lluiten des de primera línia contra el coronavirus. Entre els esportistes que hi han volgut participar es troben Saúl Craviotto, Albert Costa, Joan Capdevila i Berni Tamames, que precisament ha patit i superat aquesta malaltia.

Els protagonistes del vídeo agraeixen el treball de les persones, a qui, per escrit i de veu, dediquen el lema “gràcies per guanyar aquest partit”. La impulsora de la iniciativa ha estat la presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, que explica que “vaig creure que era un bon moment perquè l’esport de Lleida s’unís per una bona causa, com és la lluita pel coronavirus, i la veritat és que la resposta ha estat espectacular”. Afegeix que “totes les persones que hi hem participat hem destacat que aquesta pot ser una bona oportunitat perquè tot l’esport de Lleida treballi conjuntament i d’una manera transversal. Mai com en aquest moment no havíem estat tan units i això no s’ha de deixar perdre”, va valorar.

El vídeo ha comptat amb la col·laboració desinteressada de Pol Joven que, a més de jugador de la CE Inef Lleida Rugbi, és cantautor i ha prestat la cançó Remind Me of Home (Thinkin Wild), així com d’Eric Villagrassa, estudiant de Comunicació Audiovisual, que ha estat el responsable d’editar i muntar el vídeo.

Els esportistes que hi han participat són Albert Costa, Albert Folguera, Joan Capdevila, Àlex Joseph De Roda, Andreu Tomàs, Anna Esteve, Berni Tamames, Blanca Rossell, Ramon Porta, Eva Ledesma, Eva Ribalta, Fernando Sierra, Fran Bessone, Arnau i Bernat Erta, Gustavo Aranzana, Javier Alegre, Imma Ojer, Joan Cuesta, Joan Sanuy, Kike Lacasa, Laura García, Lluís Cortés, Joan Ramon Serret, Marc Rubín de Celis, Mbaye, Núria Codina, Núria Duch, Ramón González, Raquel Zazurca, Saúl Craviotto, Sergi Grimau, Zaida Teruel, Enric Barri, Pau Torres, Marc Martínez, Marc Trilles i César Soriano. També ha participat l’àrbitre Xavier Estrada Fernández i el periodista de TV3 i lleidatà Artur Peguera.

Laura García, fisioterapeuta del CB Pardinyes, una de les esportistes que participen en el vídeo. A la dreta, els atletes Bernat i Arnau Erta.

Laura García, fisioterapeuta del CB Pardinyes, una de les esportistes que participen en el vídeo. A la dreta, els atletes Bernat i Arnau Erta.SEGRE

Laura García, fisioterapeuta del CB Pardinyes, una de les esportistes que participen en el vídeo. A la dreta, els atletes Bernat i Arnau Erta.

Laura García, fisioterapeuta del CB Pardinyes, una de les esportistes que participen en el vídeo. A la dreta, els atletes Bernat i Arnau Erta.SEGRE

tracking