SEGRE

DEPORTES

El Llista s'assegura la tornada de Bruno di Benedetto

El club ha tancat un acord amb el francès després d’una temporada al Liceo

Bruno, aquesta temporada amb la samarreta del Liceo, tornarà a estar sota les ordres d’Albert Folguera.

Bruno, aquesta temporada amb la samarreta del Liceo, tornarà a estar sota les ordres d’Albert Folguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava ha arribat a un acord perquè Bruno di Benedetto torni a vestir la samarreta llistada la pròxima temporada, després del seu pas aquest any pel Liceo. El jugador francès, que el 5 de maig complirà 23 anys, es converteix així en la segona incorporació de l’equip que dirigeix Albert Folguera, després de la del porter Martí Serra, procedent del Calafell i que arribarà, com va anunciar ahir SEGRE, per ocupar la vacant que deixarà Lluís Tomàs, que ben aviat farà oficial la seua retirada de l’hoquei sobre patins.

Serà la primera vegada que els bessons Di Benedetto s’enfrontin com a rivals sobre la pista, ja que des de la base han compartit equip. Els dos van arribar al Llista en 2017 de procedents del La Vendéenne francès, amb el qual havien jugat les cinc campanyes anteriors i on havien aconseguit els títols de Lliga i Copa de França. Com a llistats van continuar acaparant èxits, a l’arribar a disputar la Copa del Rei i conquerir la CERS el 2018 i la Europe Cup el 2019.

Abans d’acabar la passada temporada ja van tancar un acord per incorporar-se al Liceo, Roberto per dos temporades i Bruno per una amb opció a una segona. No obstant, el club corunyès no va fer efectiva aquesta clàusula i el Llista ha pogut repescar el jugador, que aquesta campanya ha disputat 23 dels 25 partits de l’OK Lliga, amb sis gols anotats, un dels quals a l’Onze de Setembre, precisament el que va donar la victòria als gallecs per un ajustat 3-4, a part de sis assistències.

L’arribada de Bruno reforçarà un Llista que ja s’ha assegurat la continuïtat d’Andreu Tomàs i Joan Cañellas, que han donat la seua conformitat per renovar un any més; d’Oriol Vives, que té dos anys més de contracte; i els del planter Sergi Duch i Sergi Folguera, que es mantindran en dinàmica de primer equip, a banda de Gerard Folguera i l’esmentat Martí Serra, que es disputaran la titularitat a la porteria després de la retirada de Lluís Tomàs. Les úniques baixes segures són les de Marc Palazón i el francès Nathan Gefflot, que ja ha fitxat amb La Vendéenne, el seu anterior equip, mentre que el futur d’Àlex Joseph està supeditat que el Barça, el seu club, accedeixi a renovar el contracte de cessió.

tracking