SEGRE

DEPORTES

Maikel Molina, futbolista del Tàrrega, acaba de rebre l'alta després de patir Covid-19

Maikel Molina, futbolista del Tàrrega, acaba de rebre l’alta després de patir Covid-19, però no va caldre hospitalitzar-lo || Primer cas que ha transcendit d’un esportista lleidatà en actiu infectat

Maikel, reposant al saló de casa, ja va poder ahir entrenar-se amb el seu equip de forma telemàtica.

Maikel, reposant al saló de casa, ja va poder ahir entrenar-se amb el seu equip de forma telemàtica.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Hi va haver un moment realment preocupant perquè intentava fer flexions o pujar i baixar escales a casa per mantenir la forma i notava que em faltava l’aire fins i tot quan parlava. Sóc esportista i no estic acostumat a aquesta sensació d’asfíxia, però ja estic perfectament i molt feliç per haver superat aquest tràngol”, explica Maikel Molina, futbolista de la UE Tàrrega i primer cas que ha transcendit d’esportista lleidatà en actiu infectat amb Covid-19, després que l’exbasquetbolista i actual agent de la Guàrdia Urbana de Lleida Berni Tamames arribés a estar 9 dies a l’UCI. Maikel, de 28 anys, no va poder regatejar en primera instància el coronavirus, però al final ha guanyat el partit després d’un mes aïllat a casa, ja que no li va caldre ser hospitalitzat. “Tot va començar el 26 de març a la nit quan em vaig prendre la temperatura i vaig veure que tenia unes dècimes de febre. A la feina em van dir que em quedés a casa, però no li vaig donar cap importància i vaig pensar que era un refredat o una grip. Tanmateix, al cap de pocs dies vaig començar a tenir mals de cap, tos seca i vaig perdre els sentits de l’olfacte i el gust. Després de trucar al CAP de Guissona em van confirmar que eren símptomes clars de coronavirus”, relata el jugador nascut a Guissona, que va arribar la temporada 2017-18 al Tàrrega i és un dels quatre capitans de la plantilla.

Pràcticament cada dia li van fer seguiment des del CAP de Guissona parlant per telèfon, però va arribar un moment en què es va haver de fer radiografies per descartar que hi hagués una pneumònia. “A la tercera que em van fer deu dies després de la primera ja em van declarar asimptomàtic i vaig començar els 14 dies preceptius de quarantena”, assenyala Maikel.

Va notar els primers símptomes el 26 de març i va tornar a la feina dimecres passat

El seu malson va acabar dimarts quan li van donar l’alta i dimecres ja va poder tornar a la feina al departament de qualitat d’una empresa. Durant el confinament es va repartir les habitacions de casa amb la seua mare per evitar encomanar-la. “Jo em vaig quedar amb la meua habitació i el menjador per veure la tele i jugar amb la Play, i la meua mare amb la resta d’habitacions i el balcó. Desinfectàvem fins i tot els comandaments de la tele”, explica somrient. El que més troba a faltar és el futbol i els seus companys. “La situació és la que és i toca resignar-se, però es troben molt a faltar la pilota, els entrenaments i, sobretot, estar amb els companys. Som un grup molt bo, sempre fent bromes”, conclou.

Maikel, reposant al saló de casa, ja va poder ahir entrenar-se amb el seu equip de forma telemàtica.

Maikel, reposant al saló de casa, ja va poder ahir entrenar-se amb el seu equip de forma telemàtica.SEGRE

tracking