SEGRE

DEPORTES

Full de ruta per acabar la Lliga

Espanya, Anglaterra, Itàlia i Alemanya mantenen els seus plans per finalitzar les competicions || Tebas afirma que “molt aviat” es coneixerà la data en la qual tornarà el futbol de Primera

Messi, que ahir va fer 15 anys que va marcar el primer gol amb el Barça, en un partit contra el Madrid.

Messi, que ahir va fer 15 anys que va marcar el primer gol amb el Barça, en un partit contra el Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espanya, Anglaterra, Itàlia i Alemanya, que organitzen les quatre grans lligues europees, mantenen els seus plans per finalitzar les competicions, un objectiu que per a Javier Tebas, president de la Lliga, “no és només un objectiu econòmic, sinó també d’integritat moral. Seguim de prop els clubs espanyols, pas a pas, amb l’objectiu d’acabar els campionats amb total seguretat. Encara no sabem la data d’inici de LaLiga, però aviat se sabrà”, va explicar en unes declaracions al rotatiu italià Corriere dello Sport. Els quatre països estan pendents de concretar el full de ruta per poder acabar.

LaLiga, segons va publicar ahir el diari Sport, no veuria cap inconvenient en l’exigència, per part de Sanitat, de l’obligació d’una prescripció mèdica per dur a terme aquests tests a tots els jugadors del futbol professional, tal com fixa el mateix protocol de la Lliga i 48 hores abans de l’inici dels entrenaments. El ministre Salvador Illa va negar dijous que s’anessin a fer tests massius als futbolistes. Tests que, d’altra banda, no necessitarien ser obtinguts a través del sistema públic de salut, ja que poden fer-se en laboratoris privats.

Lozano diu que l’afició no tornarà als estadis fins que no hi hagi una vacuna per al Covid-19

La Premier, reunida ahir, va decidir que acabarà les competicions una vegada que sanitàriament sigui possible i també Itàlia, que està pendent de la revisió del protocol mèdic, vol concloure la competició. Alemanya prendrà una decisió sobre això la setmana que ve.

D’altra banda, l’Athetic es va mostrar ahir en “profund desacord” amb la decisió de la UEFA que sigui el setè de la Lliga el que vagi a la Europe League, en lloc del finalista de la Copa del Rei.

tracking