SEGRE

DEPORTES

L'FCF reduirà quotes als clubs el curs 20-21

El futbol base lleidatà aplicarà també rebaixes per compensar les famílies

Un partit del Pardinyes femení A disputat aquesta temporada.

Un partit del Pardinyes femení A disputat aquesta temporada.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Futbol (FCF) està avançant en l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021. Així ho va confirmar a aquest diari el vicepresident de l’FCF i delegat territorial Jordi Terés. La presentació d’aquest paquet de mesures compensatòries està prevista en l’Assemblea General de l’FCF, i en el supòsit que no pugui celebrar-se en les dates habituals (al juny) a causa de la crisi del Covid-19, es donarà a conèixer anteriorment a l’inici de les competicions.

Consultats sobre el tema alguns clubs lleidatans de futbol base, tots van coincidir que esperen que es concretin aquestes mesures de l’FCF per aplicar ells també rebaixes o compensacions en les quotes de la temporada vinent.

La Federació Catalana presentarà les mesures a la pròxima assemblea o abans de les competicions

Així, la UE Bordeta ja va enviar una circular a les famílies assegurant que tindran en compte la situació. “Som comprensius i sensibles a la situació econòmica que s’ha creat i les seqüeles que deixarà aquesta pandèmia, de forma que una vegada sapiguem les mesures que pren la Federació Catalana nosaltres aplicarem les compensacions corresponents”, va explicar Bartolomé Ayora, president del club.

De la mateixa manera es va pronunciar Francisco Rodríguez, president de la UE Balàfia. “Als que han pagat aquesta temporada els farem una reducció la pròxima campanya. També hi ha hagut qui s’ha aprofitat de la situació per tornar rebuts i no seran compensats.”

El CF Pardinyes també té previst fer descomptes a les quotes la temporada que ve. “Ho farem en els que havien abonat tota aquesta temporada i estan al corrent de pagament perquè ho van fer al febrer i s’ha perdut més d’un trimestre”, va assenyalar el president, Carlos García. David Romaní, president de l’Atlètic Segre, també va dir que “estudiarem congelar quotes”, encara que va advertir que “ja subvencionem els nostres jugadors un 37% de la quota amb ingressos propis procedents de patrocinadors, l’ajuda del Barça i altres activitats”.

tracking