SEGRE

FUTBOL SEGONA PRO FEMENINA

L'AEM renova per a la temporada vinent Natàlia, Janira i Faddi

El club vol mantenir el bloc de l’equip

Natàlia Fernández, durant un partit davant l'Eibar.

Natàlia Fernández, durant un partit davant l'Eibar.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM ha començat a planificar la pròxima temporada a l’espera de la decisió de la Federació Espanyola sobre la cancel·lació i possible reestructuració de la Segona Pro Femenina i ahir va anunciar les renovacions de Natàlia Fernández, Janira Rodríguez i Inés Faddi. L’equip, que al suspendre’s la competició ocupava la setena posició al grup Nord, s’ha assegurat així la continuïtat de Natàlia Fernández, una de les puntals del conjunt dirigit per Roger Lamesa. La davantera de 21 anys complirà la tercera temporada al club. Per la seua part, Janira Rodríguez és una defensa central polivalent que va arribar a l’AEM l’estiu passat del Pardinyes, mentre que Inés Faddi seguirà després de complir la seua primera temporada, arribant procedent de l’Oliver.

“Són jugadores importants, encara que totes ho van arribar a ser en una temporada històrica, ja que teníem una plantilla curta. Totes les peces de casa que puguem assegurar-nos seran una bona renovació”, va assenyalar Lamesa, que també està pendent de firmar la seua continuïtat però que va assegurar ser “optimista, ja que tenim una línia d’entesa amb el club”. Pel que fa a les baixes que pugui haver-hi a l’equip, seran poques, a causa del confecció del vestidor i depenent de jugadores que no es dediquen professionalment al futbol. “Hi ha moltes variables, treball, estudi i motius personals, així que s’ha d’estudiar cada cas”, va afegir Lamesa.

El tècnic és optimista pel que fa a la renovació després de firmar una temporada històrica

Finalment, el mercat està pendent de la màxima categoria i la possible permanència de l’Espanyol. “Al mercat català està clar que és clau, ja que un club com l’Espanyol és un condicionant. L’important ara és mantenir el bloc de la temporada”, va afegir.

tracking